Infermeria i Salut Comunitària [101810]
Leyva, Juan
Jiménez Pera, Miguel
Casino López, Jordi
Gomez Garcia, Daniel
Checa Jiménez, Caterina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Título variante: Nursing and Community Health
Título variante: Enfermería y salud comunitaria
Fecha: 2020-21
Resumen: Conèixer la importància de la família i comunitat en el procés de salut/malalatia. Identificar l'organització de les cures d'infermeria familiar i comunitària. Identificar les competències infermeres en el marc de l'atenció familiar i comunitària. Prendre consciència de la importància de les activitats grupals. Conèixer la importància de l'atenció domiciliària en el marc d'atenció familiar i comunitària. Prendre consciència de la importància de la participació i intervenció comunitària. Valorar la importància de la coordinació de recursos comunitaris. Identificar la importància de les cures familiars i de l'autocura. Dissenyar plans de cures relacionats amb els problemes mes frequents atesos a Atenció Primària. Realitzar tècniques d'infermeria habituals dins l'Atenció Familiar i Comunitària, interpretar-les i actuar en conseqûència.
Resumen: Conocer la importancia de la familia y comunidad en el proceso de salud / enfermerdad. Identificar la organización de los cuidados de enfermería familiar y comunitaria. Identificar las competencias enfermeras en el marco de la atención familiar y comunitaria. Tomar conciencia de la importancia de las actividades grupales. Conocer la importancia de la atención domiciliaria en el marco de atención familiar y comunitaria. Tomar conciencia de la importancia de la participación e intervención comunitaria. Valorar la importancia de la coordinación de recursos comunitarios. Identificar la importancia de los cuidados familiares y del autocuidado. Diseñar planes de cuidados relacionados con los problemas más frecuentes atendidos en Atención Primaria. Realizar técnicas de enfermería habituales dentro de la Atención Familiar y Comunitaria, interpretarlas y actuar en consecuencia.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Infermeria [2500891]
Plan de estudios: Grau en Infermeria [830]Català
5 p, 108.3 KB

Anglès
5 p, 106.3 KB

Castellà
5 p, 106.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-07-24, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir