Finances [102180]
Sala Cuberta, Albert
Sala Font, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Finance
Additional title: Finanzas
Date: 2020-21
Abstract: L'objectiu genèric de l'assignatura és comprendre les relacions entre les variables fonamentals que intervenen en les decisions d'inversió i finançament en l'empresa. Aconseguir aquest objectiu exigeix: 1. Comprendre quin és el paper de la Direcció Financera a l'empresa. 2. Comprendre el cicle comptable i financer de l'empresa i els principals conceptes que s'utilitzen. 3. Comprendre les principals tècniques d'avaluació d'inversions. 4. Comprendre el comportament dels mercats financers amb l'objecte de conèixer quines variables intervenen en la formació del valor de mercat dels actius financers. 5. Comprendre les característiques bàsiques de les fonts de finançament de l'empresa. 6. Comprendre els efectes que les decisions financeres tenen en la rendibilitat dels accionistes de l'empresa.
Abstract: El objetivo genérico de la asignatura es comprender las relaciones entre las variables fundamentales que intervienen en las decisiones de inversión y financiación en la empresa. Conseguir este objetivo exige: 1. Comprender cuál es el papel de la Dirección Financiera en la empresa. 2. Comprender el ciclo contable y financiero de la empresa y los principales conceptos que se utilizan. 3. Comprender las principales técnicas de evaluación de inversiones. 4. Comprender el comportamiento de los mercados financieros con el objeto de conocer qué variables intervienen en la formación del valor de mercado de los activos financieros. 5. Comprender las características básicas de las fuentes de financiación de la empresa. 6. Comprender los efectos que las decisiones financieras tienen en la rentabilidad de los accionistas de la empresa.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Empresa i Tecnologia [2501232]
Study plan: Grau en Empresa i Tecnologia [948]Català
6 p, 124.6 KB

Anglès
6 p, 106.6 KB

Castellà
5 p, 105.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-24, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir