Comptabilitat Bàsica [102196]
López Antón, Margarida
Uroz Felices, Francesc Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Principles of Accounting
Título variante: Contabilidad Básica
Fecha: 2020-21
Resumen: Aquesta assignatura figura contextualitzada juntament amb Sistemes de Gestió dels Costos dins de la matèria Comptabilitat, i s'imparteix durant el segon quadrimestre del primer curs del Grau d'Empresa i Tecnologia. És prèvia i preparatòria per a cursar l'assignatura Sistemes de Gestió dels Costos. Els objectius principals de l'assignatura són: Comprendre els fonaments de la comptabilitat i el seu marc conceptual: normativa, principis i criteris de valoració. Conèixer i saber desenvolupar el procés o cicle comptable d'una empresa: operacions de l'empresa amb el món exterior. Determinar el resultat de l'exercici i presentar els comptes anuals d'acord amb el Pla General de Comptabilitat vigent. Entendre la situació econòmica i financera de l'empresa (saber llegir i intepretar els comptes anuals bàsics).
Resumen: Esta asignatura figura contextualizada junto con Sistemas de Gestión de Costes dentro de la materia Contabilidad, y se imparte en el segundo cuatrimestre del primer curso del Grado de Empresa y Tecnología. Es previa y preparatoria para poder cursar la asignatura de Sistemas de Gestión de Costes. Los objetivos básicos de la asignatura son: Comprender los fundamentos de la contabilidad y su marco conceptual: normativa, principios y criterios de valoración. Conocer y saber desarrollar el proceso o ciclo contable de una empresa: operaciones de la empresa con el mundo exterior. Determinar el resultado del ejercicio y presentar las cuentas anuales de acuerdo con el Plan General de Contabilidad vigente. Entender la situación económica y financiera de la empresa (saber leer e interpretar las cuentas anuales básicas).
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Empresa i Tecnologia [2501232]
Plan de estudios: Grau en Empresa i Tecnologia [948]Català
6 p, 110.4 KB

Anglès
6 p, 109.9 KB

Castellà
6 p, 109.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-07-24, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir