Política Sanitària i Malalties d'Importància Legal [102617]
Casal Fàbrega, Jordi
Castellà Espuny, Joaquín
Domingo Álvarez, Mariano
Martín Castillo, Margarita
Allepuz Palau, Alberto Oscar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Título variante: Health Policy and Diseases with Legal Implications
Título variante: Política Sanitaria y Enfermedades de Importancia Legal
Fecha: 2020-21
Resumen: L'assignatura de Política Sanitària i Malalties d'Importància Legal es cursa en el segon semestre de quart del Grau de Veterinària i és la continuació de les tres assignatures de Sanitat Animal. S'estudien les bases tècniques per al control de malalties i les diferents malalties infeccioses i parasitàries que estan incloses en la legislació nacional i internacional. Els objectius formatius són que l'alumne - Conegui els conceptes bàsics de la Política Sanitària. - Conegui les estratègies utilitzades en Política Sanitària per a lluitar contra les malalties animals. - Valori l'aplicació de mesures de la Política Sanitària en casos concrets. - Conegui les característiques bàsiques de les malalties amb importància legal, especialment els signes clínics, el diagnòstic, el control i la legislació corresponent.
Resumen: La asignatura de Política Sanitaria y Enfermedades de Importancia Legal se cursa en el segundo semestre de cuarto del Grado de Veterinaria y es la continuación de las tres asignaturas de Sanidad Animal. Se estudian las bases técnicas para el control de enfermedades y las diferentes enfermedades infecciosas y parasitarias que están incluidas en la legislación nacional e internacional. Los objetivos formativos son que el alumno - Conozca los conceptos básicos de la Política Sanitaria. - Conozca las estrategias utilizadas en Política Sanitaria para luchar contra las enfermedades animales. - Valore la aplicación de medidas de la Política Sanitaria en casos concretos. - Conozca las características básicas de las enfermedades de importancia legal, especialmente los signos clínicos, el diagnóstico, el control y la legislación correspondiente.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Veterinària [2502445]
Plan de estudios: Grau en Veterinària [955]Català
4 p, 103.8 KB

Anglès
4 p, 102.6 KB

Castellà
4 p, 102.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-07-24, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir