Agronomia i Economia Agrària [102628]
Albanell Trullas, Elena
Milán Sendra, María José
Plaixats i Boixadera, Josefina
Graupera García, Antoni
Bartolomé, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Agronomy and Agricultural Economics
Additional title: Agronomía y Economía Agraria
Date: 2020-21
Abstract: Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. Els objectius formatius concrets són: 1) Estudiar les característiques botàniques i fisiològiques i la seva relació amb la composició química i valor nutritiu de les principals espècies vegetals amb interès veterinari. 2) Donar els principals coneixements sobre les bases de la producció agrícola. Comprendre la relació planta-animal-medi. 3) Conèixer les principals espècies vegetals utilitzades en alimentació animal, els seus objectius productius i les diferents formes d'utilització. 4) Comprendre el funcionament dels mercats dels productes agropecuaris. 5) Conèixer el marc polític i econòmic en el que es desenvolupen l'activitat agrària i el sector agroalimentari. 1 5) Conèixer el marc polític i econòmic en el que es desenvolupen l'activitat agrària i el sector agroalimentari.
Abstract: Se trata de una asignatura obligatoria de primer curso, que desarrolla tanto los aspectos científicos y técnicos que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal empleados en la alimentación animal, como comprender los mecanismos que inciden en la formación de precios, el funcionamiento de los mercados y la comercialización de productos agropecuarios. Los objetivos formativos concretos son: 1) Estudiar las características botánicas y fisiológicas y su relación con la composición química y valor nutritivo de las principales especies vegetales con interés veterinario. 2) Dar los principales conocimientos sobre las bases de la producción agrícola. Comprender la relación planta-animal-medio. 3) Conocer las principales especies vegetales utilizadas en alimentación animal, sus objetivos productivos y las diferentes formas de utilización. 4) Comprender el funcionamiento de los mercados de los productos agropecuarios. 5) Conocer el marco político y económico en el que se desarrollan la actividad agraria y el sector 1 5) Conocer el marco político y económico en el que se desarrollan la actividad agraria y el sector agroalimentario.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Veterinària [2502445]
Study plan: Grau en Veterinària [955]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 109.8 KB

Anglès
6 p, 108.4 KB

Castellà
6 p, 109.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2020-07-24, last modified 2023-08-31



   Favorit i Compartir