Seguretat Alimentària i Zoonosi [102631]
Darwich Soliva, Laila
Casal i Fàbrega, Jordi
Castellà Espuny, Joaquim
Ferrer Bermejo, David
Hernández Herrero, María Manuela
López Sabater, Emilio Ignacio
Rodríguez Jerez, José Juan
Roig Sagués, Artur Xavier
Ortuño Romero, Ana Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Food Safety and Zoonosis
Títol variant: Seguridad Alimentaria y Zoonosis
Data: 2020-21
Resum: 1 L'objectiu d'aquesta assignatura és proporcionar una introducció a les tasques dels veterinaris que treballen en qüestions de salut pública, com ara el control de malalties transmissibles dels animals als humans (zoonosis) i la implementació de mesures per garantir la seguretat dels aliments, tant des del punt de vista de l'administració com de les empreses alimentàries. En assolir les competències d'aquesta assignatura, els estudiants podran: o Recopilar i interpretar informació relativa als agents patògens zoonòtics i/o transmesos pels aliments, i avaluar el seu risc segons cada circumstància o Aplicar els principis de l'Anàlisi del Risc Alimentaris avaluació, gestió i comunicació o Aplicar els seus coneixements per investigar els brots de toxiinfeccions alimentàries i aplicar mesures de prevenció Aquesta assignatura també proporciona als estudiants una base en la implementació de sistemes de gestió de la seguretat alimentària, i especialment en els principis de l'anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC). Tots aquests aspectes es completaran al cursar l'assignatura d'Higiene i Inspecció dels Aliments, del vuitè semestre del grau, per tal d'assolir les competències corresponents.
Resum: El objetivo de esta asignatura es proporcionar una introducción a las tareas de los veterinarios que trabajan en cuestiones de salud pública, tales como el control de enfermedades transmisibles de los animales a los humanos (zoonosis) 1 humanos (zoonosis) y la implementación de medidas para garantizar la seguridad de los alimentos, tanto desde el punto de vista de la administración como de las empresas alimentarias. Al alcanzar las competencias de esta asignatura, los estudiantes podrán: o Recopilar e interpretar información relativa a los agentes patógenos zoonóticos y / o transmitidos por los alimentos, y evaluar su riesgo según cada circunstancia o Aplicar los principios del Análisis del Riesgo Alimentario evaluación, gestión y comunicación o Aplicar sus conocimientos para investigar los brotes de toxiinfecciones alimentarias y aplicar medidas de prevención Esta asignatura también proporciona a los estudiantes una base en la implementación de sistemas de gestión de la seguridad alimentaria, y especialmente en los principios del análisis de peligros y puntos de control crítico (APPCC). Todos estos aspectos se completarán al cursar la asignatura de Higiene e Inspección de los Alimentos, del octavo semestre de grado, para alcanzar las competencias correspondientes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 112.4 KB

Anglès
6 p, 110.8 KB

Castellà
6 p, 110.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-24, darrera modificació el 2023-07-11



   Favorit i Compartir