Ètica i Legislació. Gestió Empresarial [102680]
Serratosa Vilageliu, Jordi
Graupera García, Antoni
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Ethics and Legislation Business Management
Títol variant: Ética y Legislación. Gestión Empresarial
Data: 2020-21
Resum: Es tracta d'una assignatura obligatòria de cinquè curs que desenvolupa tant els aspectes legals (Normativa i reglamentació) com els ètics relacionats amb la professió veterinària. Tanmateix i separadament es tracten els aspectes de gestió empresarial útils en els camps professionals del veterinari. Es pretén: a) Dotar als estudiants dels útils jurídics, tècnics i pràctics per a un correcte coneixement del marc legal espanyol, europeu i internacional en general que esdevingui útil a la pràctica dins els valors etics de la professió. b) Abordar continguts relacionats amb les tècniques de gestió empresarial. Els objectius formatius concrets són: 1. Identificar, analitzar i conèixer el marc jurídic, legislatiu i normatiu del desenvolupament professional veterinari. 2. Fer una reflexió dels temes ètics i deontològics relacionats amb el exercici professional 3. Conèixer les eines necessàries per desenvolupar un pla de negoci, ja sigui des d'un aspecte 1 3. Conèixer les eines necessàries per desenvolupar un pla de negoci, ja sigui des d'un aspecte d'emprenedoria o com assalariat, des d'un organ directiu d'una empresa, tractant aspectes com l'estratègia empresarial, la gestió econòmic financera, els recursos humans i el màrqueting.
Resum: Se trata de una asignatura obligatoria de quinto curso que desarrolla tanto los aspectos legales (Normativa y reglamentación ) com los aspectos èticos relacionados con la professión veterinària. Asi mismo, y separadamente se tratan los aspectos de gestión empresarial útiles en los campos professionales del veterinario. Se pretende: a) Dotar a los estudiantes de las herramientas juridicas, tecnicas y practicas, para obtener un correcto conocimiento del marco legal español, europeo y internacional que sea útil en la pràctica veterinaria dentro de los valores eticos de la professión. b) Abordar contenidos relacionados con las tècniques de gestión empresarial. Los objectivos formativos concretos són: 1. Identificar, analizaryi conocer el marco jurídico, legislativo i normativo que permita el desarrollo professional veterinario. 2. Hacer una reflexión de los temas èticos y deontològicos relacionados con el ejercicio profesional 1 2. Hacer una reflexión de los temas èticos y deontològicos relacionados con el ejercicio profesional 3. Conpocer las herramientas necesàries para desarrollar un plan de negocio, ya sea desde el angulo de la emprendeduria o como asalariado, desde un organo directivo, de una empresa, tratando aspectos como la estrategia empresarial, la gestióna econòmic financiera, los recursos humanos yi el màrqueting.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]Català
7 p, 128.8 KB

Anglès
7 p, 114.0 KB

Castellà
7 p, 115.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-24, darrera modificació el 2020-10-31   Favorit i Compartir