Història Contemporània de Catalunya i Espanya [103107]
Monfort Coll, Aram
Casanellas Peñalver, Pau
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Contemporary History of Catalonia and Spain
Títol variant: Historia Contemporánea de Cataluña y España
Data: 2020-21
Resum: L'assignatura es proposa donar als futurs graduats i les futures graduades en Periodisme una formació bàsica de nivell universitari sobre els fonaments i l'evolució de la Catalunya del segle XX dins del marc espanyol (especialment, des de la proclamació de la Segona República endavant). Es tracta, doncs, que els i les estudiants coneguin les dinàmiques polítiques, socials, econòmiques i culturals que, arrencant de princpis del segle XX, arriben al segle XXI, i sense les quals difícilment podrien interpretar ni explicar les realitats del present.
Resum: La asignatura se propone dar a los futuros graduados y las futuras graduadas en Periodismo una formación básica de nivel universitario sobre los fundamentos y la evolución de la Cataluña del siglo XX dentro del marco español (especialmente, desde la proclamación de la Segunda República en adelante). Se trata, pues, que los y las estudiantes conozcan las dinámicas políticas, sociales, económicas y culturales que, arrancando de princpis del siglo XX, llegan hasta el siglo XXI, y sin las cuales difícilmente podrían interpretar ni explicar las realidades del presente.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [1432] ; Grau en Periodisme [971]



Català
4 p, 103.0 KB

Anglès
4 p, 102.8 KB

Castellà
4 p, 102.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-24, darrera modificació el 2020-10-31



   Favorit i Compartir