Recursos per a l'Ensenyament-Aprenentatge de la Llengua Anglesa en Educació Infantil i Primària [103579]
Masats Viladoms, Maria Dolors
Mont Algamasilla, Maria

Additional title: Resources for Teaching and Learning English in Infant and Primary Education
Additional title: Recursos para la enseñanza-aprendizaje de la lengua inglesa en educación infantil y primaria
Date: 2020-21
Abstract: - Adquirir les bases teòriques i tècniques metodològiques per ensenyar anglès de manera efectiva. - Adquirir els criteris pertinents per seleccionar, adaptar i/o crear materials per aprendre anglès en entorns multilingües i en grups heterogenis. - Desenvolupar la pròpia sensibilitat, imaginació i creativitat literària. - Conèixer el folklore i la literatura infantil per poder-lo emprar com a recurs per ensenyar anglès. - Explorar el potencial de les TIC per a l'ensenyament de l'anglès a educació infantil i primària.
Abstract: - Adquirir las bases teóricas y las técnicas metodológicas para enseñar inglés de manera efectiva. - Adquirir los criterios pertinentes para seleccionar, adaptar y / o crear materiales para aprender inglés en entornos multilingües y en grupos heterogéneos. - Desarrollar la propia sensibilidad, la imaginación y la creatividad literaria. - Conocer el folklore y la literatura infantil para poderlo utilizar como recurso para enseñar inglés. - Explorar el potencial de las TIC para la enseñanza del inglés en educación infantil y primaria. 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Educació primària [2500798]Català
5 p, 110.6 KB

Anglès
5 p, 109.0 KB

Castellà
6 p, 111.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-24, last modified 2020-09-19   Favorit i Compartir