Aprenentatge Integrat en Medicina II [103634]
Udina Bonet, Esther
Solanas García, Montserrat
Escorihuela, Rosa M
Giménez Llort, Lydia
de Sousa Valente, Juan Tony
Gascón Bayarri, Jordi
Rigola Tor, Maria Angels
Sánchez Corral, Ana
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Integrated Learning in Medicine II
Títol variant: Aprendizaje Integrado en Medicina II
Data: 2020-21
Resum: AIM II és una assignatura que s'imparteix en el segon semestre del segon curs del grau de Medicina. Com la resta d'aprenentatges integrats en medicina, és una assignatura transversal, tant horitzontal com verticalment, que pretén desenvolupar algunes competències bàsiques per a l'activitat professional i el pensament científic dels graduats en Medicina. Els objectius formatius generals de l'assignatura són: Aprendre habilitats bàsiques en la pràctica mèdica, tant a nivell assistencial com en recerca biomèdica. Objectius específics: Integrar coneixements i continguts treballats en la resta d'assignatures troncals dels de primer i segon 1 Integrar coneixements i continguts treballats en la resta d'assignatures troncals dels de primer i segon curs. Aplicar aquests coneixements a situacions reals Desenvolupar competències genèriques relacionades amb la comunicació, empatia, resolució de problemes, treball en equip. Desenvolupar competències genèriques d'autoaprenentatge: organització temporal del treball autònom, treball en equip, recerca d'informació, incloses les noves tecnologies de la informació, i anàlisi crítica de la informació. Desenvolupar un pensament científic crític Adquirir la capacitat d'elaborar i presentar treballs biomèdics.
Resum: AIM II es una asignatura que se imparte en el segundo semestre del segundo curso del grado de Medicina. Como el resto de aprendizajes integrados en medicina, es una asignatura transversal, tanto horizontal como verticalmente, que pretende desarrollar algunas competencias básicas para la actividad profesional y el pensamiento científico de los graduados en Medicina. Los objetivos formativos generales de la asignatura son: Aprender habilidades básicas en la práctica médica, tanto a nivel asistencial como en investigación. Objetivos específicos: Integrar conocimientos y contenidos trabajados en el resto de asignaturas troncales de primero ysegundo curso. Aplicar estos conocimientos a situaciones reales. 1 Aplicar estos conocimientos a situaciones reales. Desarrollar competencias genéricas relacionadas con la comunicación, empatia, resolución de problemas, trabajo en equipo. Desarrollar competencias genéricas de autoaprendizaje: organización temporal del trabajo autónomo, trabajo en equipo, búsqueda de información, incluidas las nuevas tecnologías de la información, y análisis crítico de la información. Desarrollar un pensamiento científico crítico Adquirir la capacidad de elaborar y presentar trabajos biomédicos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Medicina [2502442]
Pla d'estudis: Grau de Medicina [1192]Català
5 p, 106.9 KB

Anglès
6 p, 106.5 KB

Castellà
5 p, 105.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-24, darrera modificació el 2021-06-14   Favorit i Compartir