Estadística [103816]
Martínez Serra, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Statistics
Fecha: 2020-21
Resumen: Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa un dels fonaments del pensament científic modern: l'anàlisi estadística. És la base per a comprendre l'adquisició del coneixement a través de l'experimentació i per a fonamentar científicament la presa de decisions. Objectius de l'assignatura: L'objectiu de l'assignatura és introduir les eines bàsiques de la probabilitat i de l'estadística per tal d'analitzar dades provinents de la descripció de fenòmens naturals, socials o econòmics o d'experiments, incidint sobre la seva correcta utilització i sobre la interpretació dels resultats. Les classes de teoria es complementen amb les de problemes, que en reforcen els continguts presentats, i amb unes classes pràctiques que tenen per objectiu la consolidació dels aspectes bàsics de l'estadística descriptiva així com de l'ús del programa de full de càlcul Excel per al tractament de dades i la simulació estadística.
Resumen: Se trata de una asignatura de primer curso de formación básica que desarrolla uno de los fundamentos del pensamiento científico moderno: el análisis estadístico. Es la base para comprender la adquisición del conocimiento a través de la experimentación y para fundamentar cientificamente la toma de decisiones. Objetivos de la asignatura: El objetivo de la asignatura es introducir las herramientas básicas de la probabilidad y la estadística para poder analizar datos provenientes de la descripción de fenómenos naturales, sociales o económicos o de experimentos, incidiendo sobre su correcta utilización y sobre la interpretación de los resultados. Las clases de teoría se complementan con las de problemas, que refuerzan los contenidos presentados, y con unas clases prácticas que tienen por objetivo la consolidación de los aspectos básicos de la estadística descriptiva así como el uso del programa de hoja de cálculo Excel para el tratamiento de datos y la simulación estadística.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Gestió Aeronàutica [2501233]
Plan de estudios: Grau en Gestió Aeronàutica [829]Català
4 p, 106.8 KB

Anglès
5 p, 107.8 KB

Castellà
5 p, 106.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-07-24, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir