Desenvolupament d'Aplicacions de Dades Massives [104358]
Espinosa, Antonio
Franco Puntes, Daniel
Pons Pons, Pedro Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Development of Big Data Applications
Títol variant: Desarrollo de Aplicaciones de Big Data
Data: 2020-21
Resum: L'objectiu d'aquesta assignatura és conèixer els conceptes fonamentals dels Sistemes distribuïts i paradigmes de processament massiu de dades. Models de programació per aplicacions de processament "batch", en memòria i en "streaming". Arquitectura d'aplicacions comunes (Lambda, Kappa,. . . ). Integritat, accesibilitat, fiabilitat, consistència i seguretat en el processament de dades a gran escala. Integració d'aplicacions i infraestructures massives: mecanismes de fiabilitat i escalabilitat.
Resum: El objetivo de esta asignatura es conocer los conceptos fundamentales del diseño de las aplicaciones intensivas de datos respecto a su fiabilidad, escalabilidad y sostenibilidad. Se estudiarán los Sistemas distribuidos y paradigmas de procesamiento masivo de datos. Modelos de programación para aplicaciones de procesamiento "batch", en memoria y "streaming". Arquitectura de aplicaciones comunes (Lampda, Kappa. . . ). Integridad, accesibilidad, fiabilidad, consistencia y seguridad en el procesamiento de datos a gran escala. Integración de aplicaciones y de infraestructuras: mecanismos de fiabilidad y escalabilidad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Grau en Enginyeria de Dades [2503758]
Pla d'estudis: Enginyeria de Dades [1394]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 106.4 KB

Anglès
5 p, 105.5 KB

Castellà
5 p, 106.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-24, darrera modificació el 2023-07-29



   Favorit i Compartir