Visualització de Dades [104365]
Martí Godia, Enric
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Data Visualisation
Título variante: Visualización de Datos
Fecha: 2020-21
Resumen: L'assignatura pretén donar a l'alumne elements per a trobar la millor tècnica de visualització de dades que li permeti un millor anàlisi de les dades, o li permeti un tipus d'anàlisi específic. CONEIXEMENTS: Al finalitzar el curs l'alumnat ha de ser capaç de: Conèixer i comprendre els sistemes bàsics de visualització i d'anàlisi exploratori de dades. Conèixer i comprendre els principals models de visualització. Conèixer i comprendre les llibreries actuals per a la visualització de dades (Google Charts, JQuery plug-ins, D3. js) HABILITATS: Es pretén que l'alumnat adquireixin les següents habilitats: Donat un conjunt de dades, saber utilitzar el sistema i model de visualització més adient per a la visualització de dades que permeti l'anàlisi que es pretén fer. Donat un conjunt de dades, saber utilitzar una de les llibreries de visualització de dades per a obtenir els millors resultats gràfics. RESULTATS D'APRENENTATGE: 1 1. Conèixer i comprendre els sistemes bàsics de visualització i d'anàlisi exploratori de dades. 2. Conèixer i comprendre els principals models de visualització. 3. Conèixer i comprendre les llibreries actuals per a la visualització de dades (Google Charts, JQuery plug-ins, D3. js) 4. Saber aplicar les tècniques de visualització de dades més òptimes per a l'anàlisi de dades partir d'un cas concret. 5. Treballar cooperativament.
Resumen: L'asignatura pretende dar al alumno elementos para calcular la mejor técnica de visualización de datos que le permite un mejor análissi de los datos, o le permite un tipo de análisis específico. CONOCIMIENTOS: Al finalizar el curso el alumnado ha de ser capaz de: Conocer y comprender los sistemas básicos de visualización y de análisis exploratorio de datos. Conocerr y comprender els principales modelos de visualización. Conocer y comprender las librerías actuals para la visualización de datos (Google Charts, JQuery plug-ins, D3. js) HABILIDADES: Se pretende que el alumnado adquieran las sigüientes habilidades: Dado un conjunto de datos, saber utilizar el sistema y modelo de visualización más conveniente para la visualización de datos que permita el análisis que se pretende hacer. Dado un conjunto de datos, saber utilizar una de les llibreries de visualización de datos para obtener los mejores resultados gráficos. RESULTADOS DE APRENDIZAJE: 1 1. Conocer y comprender los sistemas básicos de visualización y de análisis exploratorio de datos. 2. Conocer y comprender los principales modelos de visualización. 3. Conocer y comprender las librerías actuales para la visualización de datos (Google Charts, JQuery plug-ins, D3. js) 4. Saber aplicar las técnicas de visualización de datos más óptimas para el análisis de datos a partir de un caso concreto. 5. Trabajar cooperativamente.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Enginyeria de Dades [2503758]
Plan de estudios: Grau en Enginyeria de Dades [1394]Català
7 p, 114.7 KB

Anglès
8 p, 114.8 KB

Castellà
7 p, 114.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-07-24, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir