El Sistema de Transport Aeri [42869]
Pérez de la Cruz, José Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: The Air Transport System
Títol variant: El Sistema de Transporte Aéreo
Data: 2020-21
Resum: El curs està dissenyat amb el propòsit que l'estudiant es familiaritzi amb les qüestions, problemes, comeses i coneixements bàsics necessaris per a satisfer les necessitats de la indústria de l'aviació. L'aviació professional no només necessita un bon coneixement de les idiosincràsies pròpies de la seva àrea, sinó que per ser realment efectiva ha de tenir un bon coneixement pràctic del sistema d'aviació com un tot. Els objectius del curs s'han dissenyat per satisfer aquest requisit.
Resum: El curso está diseñado con el propósito de que el estudiante se familiarice con las cuestiones, problemas, cometidos y conocimientos básicos necesarios para satisfacer las necesidades de la industria de la aviación. La aviación profesional no sólo necesita un buen conocimiento de las idiosincrasias propias de su área, sino que para ser realmente efectiva debe tener un buen conocimiento práctico del sistema de aviación como un todo. Los objetivos del curso se han diseñado para satisfacer este requisito.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Màster en Gestió Aeronàutica [4313785]
Pla d'estudis: Màster en Gestió Aeronàutica [1171]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 103.7 KB

Anglès
4 p, 102.0 KB

Castellà
4 p, 103.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-24, darrera modificació el 2023-01-22



   Favorit i Compartir