Treball de Final de Màster [44042]
Moreno Ortiz, Romualdo
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Master's Dissertation
Additional title: Trabajo de Fin de Màster
Date: 2020-21
Abstract: Aquest és un mòdul pràctic, que té com a propòsit principal que l'estudiant apliqui tot, o bona part, del coneixement adquirit al llarg del màster en un cas concret. L'estudiant ha de dissenyar, elaborar i redactar un treball d'investigació o aplicat dins de qualsevol dels àmbits del Màster, o una combinació d'aquests, i realitzar una presentació dels resultats assolits.
Abstract: Este es un módulo práctico, que tiene como propósito principal que el estudiante aplique todo, o buena parte, del conocimiento adquirido a lo largo del máster en un caso concreto. El estudiante debe diseñar, elaborar y redactar un trabajo de investigación o aplicado dentro de cualquiera de los ámbitos del Máster, o una combinación de éstos, y realizar una presentación de los resultados alcanzados.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Màster en Gestió Aeronàutica [4313785]
Study plan: Màster en Gestió Aeronàutica [1171]Català
3 p, 102.9 KB

Anglès
3 p, 101.7 KB

Castellà
3 p, 101.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-24, last modified 2020-12-12   Favorit i Compartir