Treball de Fi de Màster [43416]
Giménez, Víctor
Blabia Girau, Daniel
Guerrero Boned, Santiago
Capelleras i Segura, Joan-Lluís
Urbano, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Títol variant: Masters Dissertation
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2020-21
Resum: El Treball Final de Màster té una dedicació de 6 ECTS i consistirà en un projecte individual de desenvolupament d'un pla d'empresa hotelera o bé un projecte de recerca o aplicació empresarial on es desenvolupi en profunditat el marc teòric del tema escollit i culmini amb una aplicació pràctica / empírica. Els objectius són: Permetre als alumnes investigar un tema relatiu al sector hoteler, on a partir de l'aplicació de la metodologia científica pugui resoldre alguna qüestió de caràcter pràctic i d'interès professional Avaluar la viabilitat d'un pla d'empresa en el sector hoteler Utilitzar la càrrega de treball del TFM així com els coneixements d'un determinat establiment hoteler per fer algun projecte de consultoria.
Resum: El Trabajo Final de Máster tiene una dedicación de 6 ECTS y consistirá en un proyecto individual de desarrollo de un plan de empresa hotelera o bien un proyecto de investigación o aplicación empresarial donde se desarrolle en profundidad el marco teórico del tema escogido y culmine con una aplicación práctica/empírica. Los objetivos son: Permitir a los alumnos investigar un tema relativo al sector hotelero, donde a partir de la aplicación de la metodología científica pueda resolver alguna cuestión de carácter práctico y de interés profesional Evaluar la viabilidad de un plan de empresa en el sector hotelero Utilizar la carga de trabajo del TFM así como los conocimientos de un determinado establecimiento hotelero para hacer algún proyecto de consultoría.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Gestió d'Empreses Hoteleres [4314928]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Gestió d'Empreses Hoteleres [1274]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 99.9 KB

Anglès
3 p, 97.7 KB

Castellà
3 p, 98.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-31, darrera modificació el 2023-01-22



   Favorit i Compartir