Models Econòmics [40097]
Pérez Castrillo, Jesús David
Massó Carreras, Jordi
Milan Sole, Pau
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Economic Models
Additional title: Modelos Económicos
Date: 2020-21
Abstract: Aquest mòdul busca dos objectius principals: D'una banda, el curs tracta els conceptes bàsics i estàndards de teoria de jocs no cooperatius i cooperatius a nivell de postgrau. De l'altra, ensenya als estudiants a analitzar, interpretar i organitzar dades econòmiques amb tècniques estadístiques i economètriques avançades. A la segona part, mostra als estudiants com utilitzar tècniques economètriques avançades i models teòrics per fer previsions econòmiques i, per tant, ser capaços d'avaluar polítiques econòmiques importants. L'estudiant també aprèn a utilitzar els principals paquets informatics necessaris per a l'anàlisi de dades.
Abstract: Este módulo busca dos objetivos principales: Por un lado, el curso cubre los conceptos básicos y estándar de la teoría de juegos cooperativa y no cooperativa a nivel de posgrado. Por otro lado, enseña a los alumnos a analizar, interpretar y organizar datos económicos con técnicas avanzadas de estadística y econométricas. En la segunda parte, muestra a los estudiantes cómo utilizar técnicas econométricas avanzadas y modelos teóricos para hacer pronósticos económicos y, por lo tanto, ser capaces de evaluar políticas económicas importantes. El alumno también aprende a utilizar los principales paquetes de software necesarios para el análisis de datos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Anàlisi Econòmica / Economic Analysis [4313805]
Study plan: Màster Universitari en Anàlisi Econòmica / Economic Analysis [1165]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 102.7 KB

Anglès
5 p, 102.0 KB

Castellà
5 p, 102.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2020-09-04, last modified 2023-01-22



   Favorit i Compartir