Fonts i Repertori de la Música Antiga [42205]
Gan Quesada, Germán 1974-
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Early Music Sources and Repertory
Títol variant: Fuentes y Repertorio de la Música Antigua
Data: 2020-21
Resum: - Refinar les eines de crítica històrica i historiogràfica. - Introduir l'alumnat als rudiments de les principals disciplines associades a l'anàlisi i interpretació de la música antiga. - Fer crèixer la consciència epistemològica al voltant de l'origen, desenvolupament i potencialitats del debat interpretatiu, intrínsic a la música antiga, en el seu context històric-cultural. - Incrementar el grau de llibertat i originalitat de l'alumnat en el camp performatiu.
Resum: - Refinar la crítica histórica e historiográfica en general; - Iniciar al estudiantado en los rudimentos de las principales disciplinas asociadas al análisis y la interpretación de la música antigua. - Aumentar la conciencia epistemológica en cuanto al origen, al desarrollo y a las potencialidades del debate interpretativo intrínseco a la música antigua, en su contexto histórico-cultural. - Incrementar el grado de libertad - y originalidad - en el campo performativo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Musicologia, Educació Musical i Interpretació de la Música Antiga [4312637]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Musicologia, Educació Musical i Interpretació de la Música Antiga [1382]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 106.6 KB

Anglès
5 p, 106.0 KB

Castellà
5 p, 106.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-09-04, darrera modificació el 2023-01-22



   Favorit i Compartir