Treball de Final de Màster [42402]
Barbadilla Prados, Antoni
Pardo Carrasco, Leonardo
Ruíz Panadero, Alfredo
Senar Rosell, Miquel Àngel
Moure, Juan C
Marechal, Jean-Didier Pierre
Cordomi Montoya, Arnau
Coronado Zamora, Marta
González Wong, Angel
Yero Corona, Daniel
Marco Sola, Santiago
Martínez Urtaza, Jaime
Cáceres Aguilar, Mario
Espinosa, Antonio
Masgrau Fontanet, Laura
González Ruíz, Juan Ramón
Puig Font, Marta
Casillas Viladerrams, Sònia
Egea, Raquel
Daura i Ribera, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Título variante: Master's Dissertation
Título variante: Trabajo de Fin de Máster
Fecha: 2020-21
Resumen: La Tesi de Màster (MT) és un treball de recerca autònom i individual que brinda a l'estudiant l'oportunitat de centrar-se en alguns dels temes tractats en els mòduls acadèmics del màster, així com d'integrar totes les capacitats i competències assolides al llarg del màster. El MT ha de demostrar que l'estudiant és capaç de dur a terme una investigació acadèmica sòlida i rigorosa. Ha de presentar un argument original que estigui documentat acuradament de fonts primàries i secundàries. L'estudiant ha de fer la feina per si mateix, amb la guia d'un assessor (tutor). El MT no implica una passantia pràctica ni la col·laboració de l'estudiant en un grup de recerca o departament d'investigació. No obstant això, el treball pot estar relacionat amb el projecte desenvolupat per l'alumne durant el mòdul de Pràctica Professional.
Resumen: La Tesis de Máster (MT) es un trabajo de investigación autónomo e individual que brinda al estudiante la oportunidad de centrarse en algunos de los temas tratados en los módulos académicos del máster, así como de integrar todas las capacidades y competencias logradas a lo largo del máster. El MT debe demostrar que el estudiante es capaz de llevar a cabo una investigación académica sólida y rigurosa. Debe presentar un argumento original que esté documentado cuidadosamente de fuentes primarias y secundarias. El estudiante debe hacer el trabajo por sí mismo, con la guía de un asesor (tutor). El MT no implica una pasantía práctica ni la colaboración del estudiante en un grupo de investigación o departamento de investigación. Sin embargo, el trabajo puede estar relacionado con el proyecto desarrollado por el alumno durante el módulo de Práctica Profesional.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Bioinformàtica / Bioinformatics [4313473]
Plan de estudios: Màster Universitari en Bioinformàtica / Bioinformatics [1112]Català
5 p, 109.8 KB

Anglès
5 p, 108.1 KB

Castellà
5 p, 109.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-09-04, última modificación el 2021-07-07   Favorit i Compartir