Processament d'Imatges de Teledetecció [43384]
Pons Fernández, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Título variante: Processing Remote Sensing Images
Título variante: Procesamiento de Imágenes de Teledetección
Fecha: 2020-21
Resumen: Al finalitzar l'assignatura, l'alumne/a serà capaç de: Dominar diferents eines de processament primari d'imatges aèries i de satèl·lit. Dominar els principis físics que regeixen la captació remota d'imatges així com les transformacions del contingut de la pròpia imatge. Distingir les diferents fonts de deformacions geomètriques de la imatge així com les possibles interferències en el senyal captat causades per efectes atmosfèrics o d'il·luminació (topografia, etc. ) Aplicar correctament les metodologies per pal·liar les diferents fonts d'error a fi de poder visualitzar i extreure paràmetres físics de les dades rebudes.
Resumen: Al finalizar la asignatura, el alumno será capaz de: Dominar diferentes herramientas de procesamiento primario de imágenes aéreas y de satélite. Dominar los principios físicos que rigen la captación remota de imágenes así como las transformaciones del contenido de la propia imagen. Distinguir las diferentes fuentes de deformaciones geométricas de la imagen así como las posibles interferencias en la señal captada causadas por efectos atmosféricos o de iluminación (topografía, etc. ) Aplicar correctamente las metodologías para paliar las diferentes fuentes de error a fin de poder visualizar y extraer parámetros físicos de los datos recibidos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Teledetecció i Sistemes d'Informació Geogràfica [4314828]
Plan de estudios: Màster Universitari en Teledetecció i Sistemes d'Informació Geogràfica [1271]Català
12 p, 152.6 KB

Anglès
12 p, 151.4 KB

Castellà
12 p, 183.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-09-04, última modificación el 2020-09-19   Favorit i Compartir