Pràctiques Externes I [43637]
Gómez Valls, Francesc
Rizo Gubianas, Jordi
Sentís Ros, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona - Formació (fUABf)

Additional title: External Work Placement I
Additional title: Prácticas Externas I
Date: 2020-21
Abstract: Aquestes pràctiques tenen un doble objectiu. D'una banda facilitar que l'alumne pugui posar en pràctica els coneixements comptables, fiscals i d'auditoria adquirits durant el primer any del màster i, per una altra, posar a l'estudiant en contacte amb la realitat pràctica de l'exercici professional en l'àmbit de la comptabilitat, la fiscalitat i l'auditoria de comptes. Aquestes pràctiques estan encaminades al fet que l'alumne duu a terme tasques de suport en les signatures d'auditoria (preauditorías, preparació de papers de treball, etc) i, en cas de despatxos d'assessorament comptable-fiscal la col·laboració en la preparació de tancaments comptables i fiscals.
Abstract: Estas prácticas tienen un doble objetivo. Por una parte facilitar que el alumno pueda poner en práctica los conocimientos contables, fiscales y de auditoría adquiridos durante el primer año del máster y, por otra, poner al estudiante en contacto con la realidad práctica del ejercicio profesional en el ámbito de la contabilidad, la fiscalidad y la auditoría de cuentas. Estas prácticas están encaminadas a que el alumno lleva a cabo tareas de soporte en las firmas de auditoría (preauditorías, preparación de papeles de trabajo, etc) y, en caso de despachos de asesoramiento contable-fiscal la colaboración en la preparación de cierres contables y fiscales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Comptabilitat Superior i Auditoria [4315581]
Study plan: Màster Universitari en Comptabilitat Superior i Auditoria [1338]Català
3 p, 111.8 KB

Anglès
3 p, 111.3 KB

Castellà
3 p, 111.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-09-04, last modified 2020-09-05   Favorit i Compartir