Simulació de Judicis [44217]
Reynal Querol, Núria
Fauria Planas, Albert
Isern Busquets, Marta
López Fondón, María Pilar
Vicente Argüelles, Susana
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Mock Trial
Additional title: Simulación de Juicios
Date: 2020-21
Abstract: L'objectiu essencial d'aquest Mòdul consisteix en l'adquisició per part de l'estudiant de les habilitats, actituds i coneixements adequats pel correcte desenvolupament de la professió en els diferents àmbits jurisdiccionals. A aquest efecte, el Mòdul pretén proporcionar a l'alumne les seves primeres experiències pràctiques com a advocat de part en simulacions de diferents actes processals.
Abstract: El objetivo esencial de este Módulo consiste en la adquisición por parte del estudiante de las habilidades, actitudes y conocimientos adecuados para el correcto desarrollo de la profesión en los distintos ámbitos jurisdiccionales. A este efecto, el Módulo pretende proporcionar al alumno sus primeras experiencias prácticas como abogado de parte en simulaciones de distintos actos procesales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Advocacia [4313312]
Study plan: Màster Universitari en Advocacia [1121]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 101.7 KB

Anglès
4 p, 101.5 KB

Castellà
5 p, 101.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2020-09-04, last modified 2023-10-24



   Favorit i Compartir