Tecnologies Aplicades II: del Píxel al Coneixement, Digitalització i Visió per Computador [44251]
Fornes Bisquerra, Alicia
Martí Godia, Enric
Vilariño Freire, Fernando Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Applied Technologies II: from the Pixel to Knowledge, Digitalisation and Computer Vision
Additional title: Tecnologías Aplicadas II: del Píxel al Conocimiento, Digitalización y Visión por Computador
Date: 2020-21
Abstract: Aquest mòdul pretén introduir a l'alumnat en els temes d'adquisició i digitalització d'imatges i vídeo, introduint també la digitalització 3D i el modelatge de sòlids. Aquesta assignatura se centra en l'estudi de documents humanístics i culturals per mitjà de l'anàlisi i reconeixement d'imatges (visió per ordinador) i a la creació de models geomètrics 3D que permetin crear representacions virtuals d'objectes o edificis arqueològics, històrics, artístics. S'estudia el funcionament dels escàners 2D i 3D i s'introdueix a l'alumnat en les eines informàtiques per a l'anàlisi i reconeixement d'imatges.
Abstract: Este módulo pretende introducir al alumnado en los temas de adquisición y digitalización de imágenes y vídeo, introduciendo también la digitalización 3D y el modelado de sólidos. Esta asignatura se centra en el estudio de documentos humanísticos y culturales por medio del análisis y reconocimiento de imágenes (visión por computadora) y a la creación de modelos geométricos 3D que permitan crear representaciones virtuales de objetos o edificios arqueológicos, históricos, artísticos. Se estudia el funcionamiento de los escáneres 2D y 3D y se introduce al alumnado en las herramientas informáticas para el análisis y reconocimiento de imágenes.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Humanitats i Patrimoni Digitals [4317127]
Study plan: Màster Universitari en Humanitats i Patrimoni Digitals [1453]Català
6 p, 111.0 KB

Anglès
6 p, 109.6 KB

Castellà
6 p, 110.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-09-04, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir