Pràctiques Externes [44256]
Vicente Campos, Oriol
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Work Placement
Títol variant: Prácticas Externas
Data: 2020-21
Resum: El Mòdul "Pràctiques Externes" preveu la realització obligatòria de pràctiques específiques en diverses institucions culturals públiques i privades, on l'alumnat pot exercir la pràctica de diferents activitats relacionades amb els coneixements adquirits i les capacitats desenvolupades durant la docència teòrica-pràctica. Les activitats pràctiques s'ajusten d'un estipulat en el procés PC3. Gestió de pràctiques externes al Sistema de Garantia Interna de Qualitat (SGIQ) de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. D'acord amb el procés de declaració del SGIQ, els objectius formatius de les pràctiques externes al seu fill: 1. Permetre que l'alumnat apliqui i compleixi els coneixements teòrics i pràctics adquirits al llarg de la formació acadèmica. 2. Facilitar el coneixement de la metodologia de treball adequada a la realitat professional en que l' alumnat haurà d'operar, contrastant i aplicant els coneixements i les competències adquirides. 3. Afavorir l'adquisició de competències tècniques, metodològiques, personals i grupals que es preparen al graduat / a per a l'exercici d'activitats professionals. 4. Obtenir una experiència pràctica que faciliti la inserció de l'alumnat en el mercat de treball i millorar la seva 1 4. Obtenir una experiència pràctica que faciliti la inserció de l'alumnat en el mercat de treball i millorar la seva ocupació futura. 5. Afavorir l' adquisició i posada en pràctica de valors d'innovació, creativitat i emprenedoria. Donat el caràcter obligatori de les pràctiques, la coordinació de la titulació es compromet a proporcionar una plaça adequada en una institució cultural ogrup d'investigació, atenent al possible els interessos i sol·licituds de l'alumnat, però atenent a les disponibilitats i records de col·laboració subscrits cada any amb diferents institucions. En el cas que més d' un estudiant estiguin interessats en una mateixa plaça en institució o grup concret, la coordinació de la titulació, en col·laboració amb la comissió de docència i la institució implicada habilitaran un mecanisme de concurrència que té en compte els coneixements tècnics de l'estudiant, el seu expedient acadèmic i la seva experiència professional prèvia.
Resum: El Módulo "Prácticas Externas" prevé la realización obligatoria de prácticas específicas en diversas instituciones culturales públicas y privadas, en donde el alumnado pueda ejercitarse en la práctica de distintas actividades relacionadas con los conocimientos adquiridos y las capacidades desarrolladas durante la docencia teórico-práctica. Las actividades prácticas se ajustan a lo estipulado en el proceso PC3a. Gestió de les pràctiques externes en el Sistema de Garantía Interna de Calidad (SGIQ) de la Facultad de Filosofía y Letras de la UAB. De acuerdo con dicho proceso del SGIQ, los objetivos formativos de las prácticas externas son: 1. Permitir que el alumnado aplique y complemente los conocimientos teóricos y prácticos adquiridos a lo largo de la formación académica. 2. Facilitar el conocimiento de la metodología de trabajo adecuada a la realidad profesional en que los y las graduadas habrán de operar, contrastando y aplicando los conocimientos y competencias adquiridas. 3. Favorecer la adquisición de competencias técnicas, metodológicas, personales y grupales que preparen al graduado/a per el ejercicio de actividades profesionales. 4. Obtener una experiencia práctica que facilite la inserción del alumnado en el mercado de trabajo y 1 4. Obtener una experiencia práctica que facilite la inserción del alumnado en el mercado de trabajo y mejore su ocupabilidad futura. 5. Favorecer los valores de innovación, creatividad y emprendimiento. Dado el carácter obligatorio de dichas prácticas, la titulación se compromete a proporcionar una plaza adecuada en una institución cultural o grupo de investigación, atendiendo en lo posible los intereses y solicitudes del alumnado, pero ateniéndose a las disponibilidades y convenios de colaboración suscritos cada curso. En el caso de que más de un estudiante esté interesado/a en una misma plaza en cierta institución o grupo concreto para llevar a cabo una actividad específica, la coordinación de la titulación, en colaboración con la comisión de docencia y la institución implicada habilitarán un mecanismo de concurrencia que tendrá en cuenta los conocimientos técnicos del o la estudiante, su expediente académico y su experiencia profesional previa.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Humanitats i Patrimoni Digitals [4317127]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Humanitats i Patrimoni Digitals [1453]Català
5 p, 106.6 KB

Anglès
5 p, 105.8 KB

Castellà
5 p, 106.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-09-04, darrera modificació el 2020-10-31   Favorit i Compartir