Un estudi bibliomètric de la coautoria en els Estudis de Traducció i d'Interpretació
Rovira-Esteva, Sara (Universitat Autònoma de Barcelona)
Aixelá, Javier Franco (Universitat d'Alacant)
Olalla-Soler, Christian (Università di Bologna)

Títol variant: Análisis bibliométrico de la coautoría en los Estudios de Traducción e Interpretación
Títol variant: A bibliometric study of co-authorship in Translation and Interpreting Studies
Data: 2020
Resum: Investigadors del Departament de Traducció, d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental de la UAB, en col·laboració amb altres institucions, han dut a terme un estudi bibliomètric sobre la coautoria en els Estudis de Traducció i Interpretació (ETI). L'estudi tracta d'analitzar diferents aspectes sobre l'evolució i la situació actual dels ETI, a l'una que oferir un punt de partida suggeridor per a futures recerques.
Resum: Investigadores del Departamento de Traducción, Interpretación y Estudios de Asia Oriental de la UAB, en colaboración con otras instituciones, han llevado a cabo un estudio bibliométrico sobre la coautoría en los Estudios de Traducción e Interpretación (ETI). El estudio trata de analizar diferentes aspectos sobre la evolución y la situación actual de los ETI, a la par que ofrecer un punto de partida sugerente para futuras investigaciones.
Resum: Researchers from the UAB Department of Translation, Interpreting and East Asian Studies, in collaboration with other institutions, have carried out a bibliometric study on co-authorship in Translation and Interpretation Studies (TIS). The study aims to analyze different aspects of the evolution and current situation of TIS, while offering a suggestive starting point for future research.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Desembre 2020, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 687.0 KB

Español
3 p, 709.9 KB

English
2 p, 610.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2020-12-04, darrera modificació el 2023-03-23



   Favorit i Compartir