Disruption Management - Impact assessment on the Operational Processes
Monforte Guixens, Maria
Ramos González, Juan José, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Alteració en les operacions de vol d'una companyia aèria - Avaluació del impacte en els processos
Additional title: Alteración en las operaciones de vuelo de una compañía aérea - Evaluación del impacto en los procesos
Date: 2020
Abstract: Aquesta tesi vol identificar que és una alteració en les operacions de vol d'una companyia aèria i perquè la seva implementació és fonamental. S'han analitzat els processos més importants, ja que, gràcies a ells, indiferentment de la magnitud de la situació, l'aerolínia pot recuperar l'estabilitat en les operacions. Tenint en compte dues situacions de magnitud diferent, es vol cercar les opinions d'experts, en referència als processos operacionals i a les alteracions en la programació, per poder concloure així, si aplicant sempre els mateixos processos, indiferentment de la magnitud del esdeveniment, es pot aconseguir una estabilitat exitosa a la programació.
Abstract: Esta tesis pretende identificar qué es una alteración en las operaciones de vuelo de una compañía aérea y porque su implementación es primordial. Se han analizado los procedimientos más importantes, puesto que gracias a ellos, indiferentemente de la magnitud de un incidente, la aerolínea puede recuperar su estabilidad en la programación. Teniendo en cuenta dos situaciones de distinta magnitud, se ha querido averiguar las opiniones de diferentes expertos, tanto en procesos operacionales como en alteraciones en la programación. Para poder concluir así, si siempre aplicando los mismos procesos, indistintamente de la magnitud de la perturbación, se consigue un resultado exitoso.
Abstract: The aim of this thesis is to identify and understand what disruption management is and why in-place implementation strategies are important for airline operations. This is achieved by analysing the most important processes to ensure a successful operational recovery regardless of the scale of the scenario in place. Taking into consideration two different scale scenarios, the author inquires to a panel of experts their point of view about operational processes and disruption management, to be able to determine if the accuracy of those will make the disruption management process successful for the airline, regardless the dimension of it.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Màster en Gestió Aeronàutica [4313785]
Study plan: Màster en Gestió Aeronàutica [1171]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject: Operacions ; Processos ; Procediments ; Estabilitat ; Impacte ; Operaciones ; Programación ; Estabilidad ; Procesos ; Disruption management ; Processes ; Operations ; Flight operations75 p, 1.7 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2020-12-07, last modified 2020-12-11   Favorit i Compartir