Feeding Instagram : el Impacto del Engagement en los Restaurantes
Salazar, Elea
Martorell Castellano, Cristina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2019
Descripció: 40 pag.
Resum: El mundo gastronómico adquiere cada vez más protagonismo en redes sociales, especialmente en aquellas dedicadas a la imagen como Instagram. Y es que Instagram no sólo sirve para compartir contenido gastronómico, sino más crucial aún, para decidir qué y dónde comer. ¿Cuántos restaurantes adaptan su contenido para tener mayor visibilidad y construir una buena comunidad con sus clientes? Con esta investigación se pretende analizar el impacto del engagement en los mejores restaurantes de Barcelona según la aplicación "El Tenedor". Nos proponemos investigar si los contenidos que publica cada uno pueden ser categorizados y cuáles son los que mejor funcionan.
Resum: El món gastronòmic adquireix cada vegada més protagonisme en xarxes socials, especialment en aquelles dedicades a la imatge com Instagram. I és que Instagram no sols serveix per a compartir contingut gastronòmic, sinó més crucial encara, per a decidir què i on menjar. Quants restaurants adapten el seu contingut per a tenir major visibilitat i construir una bona comunitat amb els seus clients? Amb aquesta recerca es pretén analitzar l'impacte del engagement als millors restaurants de Barcelona segons l'aplicació "El Tenedor". Ens proposem investigar si els continguts que publica cadascun poden ser categoritzats i quins funcionen millor.
Resum: The world of gastronomy is becoming increasingly important in social networks, especially those dedicated to image, such as Instagram. Instagram not only serves to share gastronomic content, but even more crucially, to decide what and where to eat. How many restaurants adapt their content to have more visibility and build a good community with their customers? This research aims to analyse the impact of engagement in the best restaurants in Barcelona according to the application "The Fork". We propose to investigate if the contents published by each one can be categorised and which ones work best.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Màrqueting ; Social media ; Instagram ; Engagement ; Anàlisi de contingut ; Restaurantes



40 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències de la Comunicació. TFM

 Registre creat el 2020-12-17, darrera modificació el 2023-01-21



   Favorit i Compartir