El Hirak argelino : ¿una "segunda primavera árabe"?
Carey Arribas, Catherine
Sandiumenge Folch, Eulalia, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: El Hirak argelino : ¿una "segunda primavera árabe"?
Títol variant: The Algerian Hirak : a "second Arab spring"?
Data: 2020
Descripció: 127 pag.
Resum: La investigació analitza el Hirak, el moviment de protestes que des de febrer del 2019 sacseja Algèria. Posant el focus en la comparació entre aquest moviment i les revoltes de Tunísia i Egipte durant l'anomenada "primavera àrab" del 2011, s'examina si el Hirak és similar a aquestes dos. Per últim, s'ofereix un estudi nou respecte a l'efecte de la COVID-19 en el moviment i el seu doble espai d'acció, presencial i virtual.
Resum: La investigación analiza el Hirak, el movimiento de protestas que desde febrero de 2019 sacude Argelia. Poniendo el foco en la comparación entre este movimiento y las revueltas de Túnez y Egipto durante la llamada "primavera árabe" del 2011, se examina si el Hirak es similar a estas dos. Por último, se ofrece un estudio nuevo sobre el efecto de la COVID-19 en el movimiento y su doble espacio de acción, presencial y virtual.
Resum: The investigation analyses the Hirak, the protest movement that since February 2019 has shaken Algeria up. Putting the focus on the comparison between this movement and the uprisings of Tunisia and Egypt during the so-called "Arab spring" of 2011, it examines if the Hirak is like those two. Lastly, it offers a novel study regarding the effect of COVID-19 on the movement and its double space of action, offline and online.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca
Matèria: Primavera àrab ; Moviments socials ; Moviments de protesta ; Algèria ; Hirak



127 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2021-01-25, darrera modificació el 2024-04-19



   Favorit i Compartir