El Cas Fresno : quinze anys després
Coll Roig, Sergi
Torras Planas, Núria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: El Caso Fresno : quince años después
Títol variant: The Fresno Case : fifteen years later
Data: 2020
Descripció: 182 pag.
Resum: Aquest TFG significa una revisió del Cas Fresno a través d'entrevistes periodístiques a alguns dels actors implicats. Conté una part explicativa del Cas Fresno, i una part de projecte, plasmada en una extensa recopilació d'entrevistes. El recull d'entrevistes està titulat com 'L'orfeó de Fresno', i funciona principalment com agregador de fonts, tot i que s'hi poden descobrir noves informacions del cas.
Resum: Este TFG significa una revisión del Caso Fresno a través de entrevistas periodísticas a algunos de los actores implicados. Contiene una parte explicativa del Caso Fresno, y una parte de proyecto, plasmada en una extensa recopilación de entrevistas. La recopilación de entrevistas está titulado como 'El Orfeón de Fresno', y funciona principalmente como agregador de fuentes, aunque se pueden descubrir nuevas informaciones del caso.
Resum: This TFG means a review of the Fresno Case through journalistic interviews with some of the actors involved. It contains an explanatory part of the Fresno Case, and a project part, embodied in an extensive collection of interviews. The collection of interviews is entitled 'The Fresno Choir', and works mainly as an aggregator of sources, although new information on the case can be discovered.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte
Matèria: Hoquei sobre patins ; Catalunya ; Periodisme ; Federació Catalana de Patinatge



182 p, 6.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2021-01-27, darrera modificació el 2022-10-22



   Favorit i Compartir