Hablando con Lovelace : Un podcast tecnològic des d'una perspectiva femenina
Homedes de la Fuente, Samuel
Ortuño Iserte, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Hablando con Lovelace : Un podcast tecnológico desde una perspectiva femenina
Títol variant: Hablando con Lovelace : A technolocycal podcast from a femenine perspective
Data: 2020
Descripció: 135 pag.
Resum: "Hablando con Lovelace" és un projecte en col·laboració amb el Campus Media per crear un producte periodístic en l'àmbit de la tecnologia. Busca explicar les 10 tecnologies que marcaran nostre futur, mitjançant entrevistes amb dones especialistes que a més donaran la seva visió d'un sector clarament masculinitzat.
Resum: "Hablando con Lovelace" es un proyecto en colaboración con el Campus Media para crear un producto periodístico en el ámbito de la tecnología. Busca explicar las 10 tecnologías que marcarán nuestro futuro, mediante entrevistas con mujeres especialistas que además donaràn su visión de un sector claramente masculinitzat.
Resum: "Hablando con Lovelace" it is a project in colaboration with Campus Media to create a journalistic product from a technology environment. It tries to explain 10 technologies that will mark our future, through interviews with specialists women that also will donate their vision of a sector clearly mascunilized.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte
Matèria: Tecnologia ; Transmèdia ; Podcasts



135 p, 1.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2021-02-11, darrera modificació el 2022-03-05



   Favorit i Compartir