La identidad nacional peruana desde el enfoque cultural en el pensamiento de José Carlos Mariátegui : una aproximación
Pera Bartra, Mario Franco
Marín, Enric, 1956-, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: La identitat nacional peruana des de l'enfocament cultural en el pensament de José Carlos Mariátegui : una aproximació
Títol variant: Peru's National Identity From a Cultural Perspective in José Carlos Mariátegui's Thought : An Approach
Data: 2020
Descripció: 94 pag.
Resum: Aquesta investigació examina la proposta del periodista i ideòleg polític peruà José Carlos Mariátegui, sobre la construcció d'una nova identitat nacional peruana des del pla cultural. L'objectiu és analitzar el seu projecte de creació d'una identitat peruana renovada, basat en la integració de les identitats espanyola i indígena andina que originen, producte de la síntesi o hibridació, una nova i veritable identitat nacional peruana.
Resum: Esta investigación examina la propuesta del periodista e ideólogo político peruano José Carlos Mariátegui, sobre la construcción de una nueva identidad nacional peruana desde el plano cultural. El objetivo es analizar su proyecto de creación de una identidad peruana renovada, basado en la integración de las identidades española e indígena andina que originen, producto de la síntesis o hibridación, una nueva y verdadera identidad nacional peruana.
Resum: This research examines the proposal of the Peruvian journalist and political ideologist José Carlos Mariátegui, on the construction of a new Peruvian national identity from the cultural level. The objective is to analyze his project of creating a renewed Peruvian identity, based on the integration of the Spanish and indigenous Andean identities that originate, as a result of synthesis or hybridization, a new and true Peruvian national identity.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Pla d'estudis: Màster Universitari en Mitjans, Comunicació i Cultura [1117]
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Periodisme ; Ciències polítiques ; Perú ; Mestissatge ; Mariategui, José Carlos



94 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències de la Comunicació. TFM

 Registre creat el 2021-02-26, darrera modificació el 2023-07-11



   Favorit i Compartir