Google Scholar: cites
Inventories and raw data for the research : "Incorporating user preferences in rooftop food-energy-water production through integrated sustainability assessment"
Toboso-Chavero, Susana (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)
Villalba, Gara (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)
Gabarrell Durany, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)
Madrid, Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)
Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Sostenibilitat i Prevenció Ambiental - SosteniPrA

Publicació: Universitat Autònoma de Barcelona, 2021
Resum: This research is based on the participatory integrated sustainability assessment of five different scenarios of the implementation of open-air farming, rooftop greenhouses, green roofs, photovoltaic panels and rainwater harvesting in the municipality of Badia del Vallès. The dataset includes the different inventories to perform a life cycle assessment, also the raw data for the sustainability assessment performed with all the environmental, social and economic indicators and also the outcomes of the participatory process carried out in Badia del Vallès to select the best future scenario.
Ajuts: European Commission 862663
European Commission 818002
Ministerio de Educación, Cultura y Deporte FPU16/03238
Nota: Altres ajuts: UE. Interreg NWE 474, (2017-2021)
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons en que s'entrega l'obra al domini públic. Podeu copiar, modificar, distribuir l'obra i fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense demanar cap mena de permís. Public domain
Llengua: Anglès
Document: Conjunt de dades ; Versió de l'autor
Matèria: Life cycle inventory ; Sustainability assessment ; Participatory process ; Urban rooftop farming ; Food-energy-water nexus ; Anàlisi de l'inventari ; Avaluació de sostenibilitat ; Procés participatiu ; Agricultura urbana en coberta ; Nexe aliments-energía-aigua ; Análisis del inventario ; Evaluación de sostenibilidad ; Proceso participativo ; Agricultura urbana en cubierta ; Nexo alimento-energia-agua
Obra relacionada: Toboso-Chavero S, Madrid-López C, Gabarrell Durany X, Villalba G. "Incorporating user preferences in rooftop food-energy-water production through integrated sustainability assessment". Environmental Research Communications. Vol.3, Issue 6 (2021), art. 065001 https://doi.org/10.1088/2515-7620/abffa5

Enllaç a l'article: https://ddd.uab.cat/record/247677
DOI: 10.5565/ddd.uab.cat/237969


Readme
txt file
15.2 KB

xlsx file
54.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) > Sostenibilitat i Prevenció Ambiental (Sostenipra)
Documents de recerca > Datasets

 Registre creat el 2021-03-22, darrera modificació el 2023-04-14



   Favorit i Compartir