Exposición Sert : Diciembre 1947 - Enero 1948 : Catálogo
Sert, Josep Maria
Museu d'ARt Modern (Barcelona, Catalunya)

Publicació: [S.l. : s.n., 1948?]
Descripció: 29 p., [16] p. de làm. ; 17 cm.
Resum: Catàleg de l'exposició del pintor i decorador català Josep Maria Sert, que va tenir lloc al Museu d'Art Modern de Barcelona entre desembre de 1947 i gener de 1948. Entre les obres hi ha pintures per a la decoració de la catedral de Vic, maquetes i esbossos per a palaus i residències, etc.
Resum: Catalogue of the exhibition of the Catalan painter and decorator Josep Maria Sert, held at the Museum of Modern Art in Barcelona between December 1947 and January 1948. Among the works there are paintings for the decoration of the cathedral of Vic, models and sketches for palaces and residences, etc.
Resum: Catálogo de la exposición del pintor y decorador catalán José María Sert, que tuvo lugar en el Museo de Arte Moderno de Barcelona entre diciembre de 1947 y enero de 1948. Entre las obras hay pinturas para la decoración de la catedral de Vic, maquetas y bocetos para palacios y residencias, etc.
Nota: A la part superior de la portada: Ayuntamiento de Barcelona, Museo de Arte Moderno
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà
Col·lecció: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Document: Text ; Llibre
Matèria: Sert, Josep Maria Exposicions
Localització: Col·lecció particular



50 p, 7.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2021-04-13, darrera modificació el 2024-03-18



   Favorit i Compartir