Bibliografía sobre vinos y alcoholes
Fàbregas i Comadran, Xavier

Títol variant: Bibliography on wines and alcohols
Títol variant: Bibliografia sobre vins i alcohols
Data: 2020
Resum: Los preparados alcohólicos han estado presentes en el mundo desde las más antiguas civilizaciones. Hoy en día, con las a la vez, más tradicionales elaboraciones y con las tecnologias más modernas, podemos degustar toda clase de vinos y alcoholes de excelente calidad. Se presenta en formato fotografía, una bibliografía sobre los vinos y los alcoholes.
Resum: Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre vins i alcohols.
Nota: 12 fotografías
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Col·lecció: Memòria gastronòmica digital
Document: Image
Matèria: Bibliografía ; Vinos ; Alcoholes ; Bibliography ; Wines ; Vins ; Alcohols

Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/89581
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/166610


BALLONGA J., FERNÁNDEZ M., MAJÓS E., ROMEU F. 2011. La fassina Balanyà de l'Espluga de Francolí. Quaderns de Didàctica i Difusió, 22. Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. L'Espluga de Francolí
768x1024, 309.4 KB

CIURANA J. 1980. Els vins de Catalunya. DARP. Generalitat de Catalunya. Barcelona
683x1024, 539.4 KB

DESCOBRIR. 2000. 25 Cursos de vins i caves a Catalunya. Grup 62. Barcelona
683x1024, 536.3 KB

INCAVI. Vinos y gastronomía. Generalitat de Catalunya. Barcelona
1024x683, 487.4 KB

JACOBS SOLMONSON L. 2015. Historia universal de la ginebra. Malpaso
768x1024, 324.0 KB

JOHNSON H. Vino. 1977. Atlas Mundial de vinos y aguardientes. Blume. Barcelona
683x1024, 618.7 KB

LLAVINA J. 2014. La vinya i el vi a Catalunya. Angle. Barcelona
768x1024, 339.4 KB

RULL X. 1999. Diccionari del vi amb licors i altres begudes. Universitat Rovira i Virgili. Enciclopèdia Catalana. Barcelona.
768x1024, 364.6 KB

TARRAUBELLA I MIRABET X., PAGARAOLAS I SABATÉ L. 2017. La Conca de Tremp, celler del Pirineu. Dos mil anys de vinya i vi. Bresca. Profit. Barcelona
(AKG)

768x1024, 690.1 KB

TORRES A. Manual Práctico del Sommelier. Miguel Torres, SA. EDIVISA. Barcelona
683x1024, 616.4 KB

VINS NOÉ. 1996. Vinos y licores 1996. Sant Cugat del Vallès
1024x768, 583.0 KB

Porrón de 1 litro: se emplea tradicionalmente para beber vino, que se hace caer por la punta estrecha. También se usa para beber claras
(cerveza con limonada), cerveza o cava

1024x683, 519.4 KB

Vino de misa, Dulce superior
( 1 l., 15% vol.): vino de licor de los Proveedores Pontificios DE MULLER (es la sangre de Cristo, que bebe el sacerdote en la eucaristía)

1024x683, 407.1 KB

Porrón de 1/2 litro, con vino blanco
1024x683, 542.6 KB

Espectacular selección de 7 vinos blancos para una Caldereta de bogavante + 1 dulce para un Brazo de gitano, escogida por el enólogo Martí Magriñà
1024x768, 291.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria Gastronòmica Digital (MGD)
Documents gràfics i multimèdia > Fotografies

 Registre creat el 2021-05-04, darrera modificació el 2023-01-27



   Favorit i Compartir