visitant ::
identificació
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Cerca
Lliura
Ajuda
Personalitza
Les vostres alertes
Els vostres cistells
Les vostres cerques
Servei de Biblioteques
Sobre el DDD
Català
English
Español
Pàgina inicial
>
Articles
>
Articles publicats
>
Buttermilk as Encapsulating Agent :
>
Comentaris
Informació:
Discussió (0)
Estadístiques d'ús
Buttermilk as Encapsulating Agent : Effect of Ultra-High-Pressure Homogenization on Chia Oil-in-Water Liquid Emulsion Formulations for Spray Drying
-
Aghababaei, Fatemeh
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Cano-Sarabia, Mary
(Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ;
Trujillo, Antonio-José
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Quevedo Terre, Joan Miquel
(Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA)) ;
Ferragut, Victoria
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Comentaris (0)
|
Ressenyes
(0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.
Subscriure's
to this discussion. You will then receive all new comments by email.
Afegeix un comentari
Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu
definit el vostre àlies
.
N/D
s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>
Envieu-me un email quan es publiqui un nou comentari
Registres semblants