Laboratori integrat V [101943]
Santos Maroño, Mauro
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Laboratory V
Títol variant: Laboratorio integrado V
Data: 2021-22
Resum: El Laboratori Integrat V és la cinquena assignatura d'un conjunt de 6 que es distribueixen al llarg de 6 semestres dels tres primers cursos del Grau de Genètica. Aquestes assignatures pretenen donar una base sòlida dels procediments experimentals, tècniques i destreses instrumentals de la Genètica i ciències afins. Les pràctiques ajuden a reforçar els conceptes teòrics adquirits a les classes de teoria, i permeten entendre el diàleg essencial entre teoria i experimentació que ha donat lloc al cos de coneixements i les tecnologies que constitueixen la ciència de la Genètica. El Laboratori Integrat V té com objectius formatius l'adquisició de competències experimentals en 3 mòduls específics de continguts: Genòmica Genètica Humana Genètica Quantitativa i Millora 1 Genòmica El principal objectiu del mòdul de Genòmica és comprendre el procés d'ensamblatge, anotació i anàlisi de seqüències genòmiques. Apart d'aprendre a treballar amb seqüències de DNA i proteïnes també s'adquiriran coneixements sobre l'estructura i les característiques dels diversos elements funcionals que es poden trobar en un genoma. Genètica humana L'objectiu del mòdul de Genètica humana és saber identificar mutacions genètiques i polimorfismes i relacionar-ho amb la influència que poden tenir en la generació de diversitat i en els processos patològics. Mitjançant aquestes pràctiques l'estudiant adquirirà habilitats en l'aplicació de tècniques instrumentals, analítiques i moleculars. Genètica Quantitativa i Millora L'objectiu d'aquest mòdul és ajudar a entendre els principis de la Genètica Quantitativa i de la seva aplicació a la selecció, així com disposar d'eines per a la identificació de gens individuals que determinen els caràcters complexos.
Resum: The Integrated Laboratory V is the fifth course in a set of 6 which are distributed along 6 semesters of the first three courses of the degree of genetics. These subjects aim to give a solid foundation of experimental procedures, techniques and skills of genetics and related sciences. The practical work help to reinforce the theoretical concepts acquired in the theory, and allow us to understand the essential dialogue between theory and experimentation that have given rise to the body of knowledge that constitutes the science of genetics. The Integrated Laboratory V has as objectives the acquisition of experimental skills in 3 specific modules of content: Genomics Human Genetics Quantitative genetics and improvement Genomics The main objective of Genomics module is to understand the process of Assembly, annotation and analysis of genomic sequences. Apart from learning to work with DNA sequences and proteins also will acquire knowledge about the structure and the characteristics of the various functional elements that can be found in a genome. 1 Human Genetics The aim of the module of human genetics is know how to identify genetic mutations and polymorphisms related to the generation of diversity and the pathological processes. Through these practices, the student will acquire skills in the application of instrumental, molecular and analytical techniques. Quantitative genetics and improvement The aim of this module is to help you understand the principles of Quantitative genetics and its application in the selection, as well as the availability of tools for the identification of individual genes that determine the complex characters.
Resum: El laboratorio integrado V es el quinto curso en una serie de 6 que se distribuyen a lo largo de 6 semestres de los tres primeros cursos del grado de genética. Estos temas pretenden dar una base sólida de procedimientos experimentales, técnicas y habilidades de la genética y otras ciencias afines. La ayuda práctica para reforzar los conceptos teóricos adquiridos en la teoría y nos permite comprender cabalment el diálogo indispensable entre la teoría y experimentación que han dado lugar al cuerpo de conocimientos que constituye la ciencia de la genética. El laboratorio integrado V tiene como objetivos la adquisición de habilidades experimentales en 3 módulos específicos de contenido: Genómica Genètica Humana Genética cuantitativa y Mejora Genómica 1 El objetivo principal del módulo de genómica es entender el proceso de ensamblaje, anotación y análisis de secuencias genómicas. Aparte de aprender a trabajar con secuencias de DNA y proteínas también adquirirá conocimientos sobre la estructura y las características de los diversos elementos funcionales que se pueden encontrar en un genoma. Genética humana El objetivo del módulo de genética humana es saber identificar polimorfismos y mutaciones genéticas y relacionarla con la influencia que puede tener en la generación de la diversidad y en procesos patológicos. A través de estas prácticas, el alumno adquirirá habilidades en la aplicación de técnicas instrumentales, moleculares y analíticas. Genética cuantitativa y mejora El objetivo de este módulo es entender los principios de la genética cuantitativa y su aplicación en la selección, así como la disponibilidad de herramientas para la identificación de genes individuales que determinan los caracteres complejos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Genètica [2500890]
Pla d'estudis: Grau en Genètica [833]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 130.0 KB

Anglès
6 p, 109.7 KB

Castellà
6 p, 110.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2021-06-19, darrera modificació el 2023-01-22



   Favorit i Compartir