Nutrició i dietètica [101881]
Solanas García, Montserrat
Domingo Ribas, Enric
Martínez Perea, Vicente
Capel Flores, Ismael
Moral Cabrera, Raquel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Título variante: Nutrition and Dietetics
Título variante: Nutrición y dietética
Fecha: 2021-22
Resumen: L'assignatura Nutrició i Dietètica es programa durant el segon semestre del quart curs del Grau de Ciències Biomèdiques i desenvolupa els continguts bàsics de la nutrició humana, de la nutrició en situacions fisiològiques especials, de la nutrició en l'àmbit de la salut pública així com algunes de les principals interaccions entre la nutrició, la salut i la patologia. Així mateix desenvolupa les pautes nutricionals per a l'elaboració de dietes en el context de l'alimentació saludable. L'objectiu general de l'assignatura consisteix en l'adquisició dels coneixements, les habilitats i les actituds en els diferents àmbits de la nutrició i la dietètica.
Resumen: The "Nutrition and Dietetics" is an optional subject that is programmed during the second semester of the fourth year of the Bachelor's Degree in Biomedical Sciences. It develops the basic contents of human nutrition, nutrition in special physiological situations, nutrition in the field of public health, as well as some of the main interactions between nutrition, health and pathology. It also develops nutritional guidelines for the development of diets in the context of healthy eating. The general objective of the subject consists in the acquisition of knowledge, skills and attitudes in the different fields of nutrition and dietetics.
Resumen: La asignatura Nutrición y Dietética es una asignatura optativa que se programa durante el segundo semestre del cuarto curso del Grado de Ciencias Biomédicas. Desarrolla los contenidos básicos de la nutrición humana, de la nutrición en situaciones fisiológicas especiales, de la nutrición en el ámbito de la salud pública, así como algunas de las principales interacciones entre la nutrición, la salud y la patología. Asimismo, desarrolla las pautas nutricionales para la elaboración de dietas en el contexto de la alimentación saludable. El objetivo general de la asignatura consiste en la adquisición de los conocimientos, las habilidades y las actitudes en los diferentes ámbitos de la nutrición y la dietética.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Ciències Biomèdiques [2501230]
Plan de estudios: Grau en Ciències Biomèdiques [832]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
8 p, 117.1 KB

Anglès
8 p, 114.2 KB

Castellà
8 p, 117.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2021-07-02, última modificación el 2023-01-22



   Favorit i Compartir