Pràcticum III [103675]
Mestres Soler, Olga
Cano Mallo, Sara
Casaponsa Buira, Marta
Huertas Zurriaga, Ariadna
Saavedra Salillas, Lydia
Lecegui González, Anabel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Practicum III
Additional title: Prácticum III
Date: 2021-22
Abstract: Objectiu General El Pràcticum III ha de permetre l'estudiant integrar i aplicar els continguts treballats en les diferents assignatures, incorporant nous coneixements, habilitats i actituds a través del contacte real amb la professió infermera dins de l'àmbit assistencial i la seva complexitat. Objectius Específics Permetre l'estudiant aprofundir en les cures iniciades al Pràcticum I així com en aquelles que la infermera presta dins de l'àmbit hospitalari i iniciar-se en aquelles cures que es donen en serveis assistencials de més complexitat. Treballar el Procés d'Atenció d'Infermeria (PAI) com a metodologia científica de resolució de problemes amb el model conceptual de Virginia Henderson. Desenvolupar les dues dimensions del rol professional, el rol de col·laboració i el autònom, conscienciant-se de la gran importància d'aquest últim. Prestar una atenció sanitària adient a les necessitats de salut, garantint unes cures infermeres de qualitat, dirigides a la persona i la família, amb una visió integral que contempli les vessants biològica, psicològica i social de l' individu. Desenvolupar habilitats comunicatives amb la persona atesa, la seva família i l'equip de treball.
Abstract: General Purpose Practicum III must allow the student to integrate and apply the contents They have worked on previously on the different subjects, incorporating new knowledge, abilities and attitudes through real contact with the nurse profession within the welfare field and its complexity. Specific Objectives · To allow the students to go into depth in the care initiated in Practicum I as well as having a first contact with those cares that are given in welfare services of more complexity. · Work the nursing care process (PAI) as a scientific methodology for problem solving with the conceptual model of Virginia Henderson. · Develop the two dimensions of the professional role, the role of collaboration and the autonomous role, gain awareness of the great importance of the last one. · Provide healthcare adapted to health needs, guaranteeing nursing care quality, directed to the person and the family, with an integral vision that contemplates the biological, psychological and social aspects of the individual. · Develop communication skills with the person they are taking care of, his family and the work team.
Abstract: OBJETIVO GENERAL El Pràcticum III tiene que permitir al alumnado integrar y aplicar los contenidos trabajados en las diferentes asignaturas, incorporando nuevos conocimientos, habilidades y actitudes a través del contacto real con la profesión de enfermera dentro del ámbito asistencial y su complejidad. OBJETIVOS ESPECÍFICOS Profundizar en las cuidados iniciados en el Pràcticum I y en aquellos que la enfermera presta dentro del ámbito hospitalario e iniciarse en aquellos cuidados que se dan en servicios asistenciales de más complejidad. Incorporar el proceso de atención de enfermería como metodología científica. Desarrollar las dimensiones del rol de colaboración y el rol autónomo. Ofrecer unos cuidados enfermería adecuados a las necesidades de salud, garantizando unos cuidados de enfermería de calidad, dirigirse a la persona y la familia, con una visión integral que contemple las vertientes biológica, psicológica y social de las personas atendidas. Desarrollar habilidades comunicativas con la persona atendida, su familia y el equipo de trabajo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Infermeria [2500891]
Study plan: Grau en Infermeria [830]Català
9 p, 123.6 KB

Anglès
8 p, 118.0 KB

Castellà
9 p, 123.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2021-07-02, last modified 2021-07-23   Favorit i Compartir