Educació per a la Salut [106109]
Aguayo-Gonzalez, Mariela
San Rafael Gutiérrez, Sabiniana
Moreu Valls, Andrea
Gomez Garcia, Daniel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Infermeria de Sant Pau
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Infermeria i de Fisioteràpia "Gimbernat"
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT)

Título variante: Health Education
Título variante: Educación para la Salud
Fecha: 2021-22
Resumen: La finalitat de les cures que ofereixen les infermeres és promocionar la salut i potenciar l'autocura de cada persona, i de les que formen la unitat de convivència i la comunitat. Amb aquest marc de referència, aquesta assignatura pretén que els estudiantes siguin capaços de: - Seleccionar els marcs teòrics d'educació per a la salut pertinents per fomentar que les persones i grups s'autocuidin. - Planificar programes d'educació per a la salut tot seleccionant la metodologia pertinent segons cada situació/problema que es presenti i l'efectivitat demostrada. - Aprendre el rol de la infermera per determinar les necessitats educatives y facilitar los processos d'aprenentatge de les persones de totes les edats, en qualssevol etapa de la vida i situació de salut que estrobin per autocuidar-se. - Promoure la igualtat de génere i donar poder a totes les dones i nenes en l'accés i oportunitat als programes d'Educació per a la salut. Aquesta assignatura ofereix las bases teòriques necessàries, per tal de poder determinar les diferents necessitats educatives de la comunitat. Durant els pràcticums l'estudiant seleccionarà els coneixements teòrics i metodològics per aplicar-los durant 1 Durant els pràcticums l'estudiant seleccionarà els coneixements teòrics i metodològics per aplicar-los durant els processos assistencials. Els coneixements i metodologia d'aquesta assignatura es relacionen amb les altres assignatures del Grau en Infermeria dels cursos superiors relacionades amb el tenir cura al llarg de la vida de les persones i en diferents situacions de salut.
Resumen: The purpose of nursing care is to promote health and enhance the self-care of each person and those that form the unity of coexistence and the community. With this frame of reference, this subject intends that the students be able to: - To select the relevant theoretical health education frameworks to promote self-care for people and groups. - To plan health education programs by selecting the relevant methodology according to each situation / - To plan health education programs by selecting the relevant methodology according to each situation /problem that is presented and the effectiveness demonstrated. - To learn the role of the nurse to determine the educational needs and facilitate the learning processes of people of all ages, at any stage of the life and health situation that they find to self-guess. - To promote gender equality and empower all women and girls in access and opportunity to Education for Health programs. This subject offers the necessary theoretical bases, in order to be able to determine the different educational needs of the community. 1.
Resumen: La finalidad de los cuidados que ofrecen las enfermeras es promocionar la salud y potenciar el autocuidado de cada persona y de las que forman la unidad de convivencia y la comunidad. Con este marco de referencia, esta asignatura pretende que los estudiantes sean capaces de: - Seleccionar los marcos teóricos de educación para la salud pertinentes para fomentar el autocuidado de las personas y grupos. - Planificar programas de educación para la salud seleccionando la metodología pertinente según cada situación/problema que se presente y la efectividad demostrada. - Aprender el rol de la enfermera para determinar las necesidades educativas y facilitar los procesos de aprendizaje de las personas de todas las edades, en cualquier etapa de la vida y situación de salud que se encuentren para autocuidarse. - Promover la igualdad de género y empoderar a todas las mujeres y niñas en el acceso y oportunidad a los programas de Educación para la salud. Esta asignatura ofrece las bases teóricas necesarias, con el fin de poder determinar las diferentes Esta asignatura ofrece las bases teóricas necesarias, con el fin de poder determinar las diferentes necesidades educativas de la comunidad. Durante los Prácticums, el estudiante seleccionará los conocimientos teóricos y metodológicos para aplicarlos durante los procesos asistenciales. Los conocimientos y metodología de esta asignatura están relacionados con otras asignaturas de cursos 1 Los conocimientos y metodología de esta asignatura están relacionados con otras asignaturas de cursos superiores del Grado en Enfermería que tratan de los cuidados necesarios a lo largo de la vida de las personas y en diferentes situaciones de salud.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Infermeria [2500891]
Plan de estudios: Grau en Infermeria [1468] ; Grau en Infermeria [1469] ; Grau en Infermeria [1470] ; Grau en Infermeria [1471]Català
5 p, 108.0 KB

Anglès
5 p, 106.9 KB

Castellà
5 p, 107.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2021-07-02, última modificación el 2021-09-29   Favorit i Compartir