Simulació I [106116]
Gomez Ibañez, Rebeca
Jiménez Pera, Miguel
Casino López, Jordi
Granel, Nina
Watson Badia, Eva Carolina
Planella Jimenez, Alba
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Infermeria de Sant Pau
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Infermeria i de Fisioteràpia "Gimbernat"
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT)

Títol variant: Simulation I
Títol variant: Simulación I
Data: 2021-22
Resum: La simulació és una metodologia docent innovadora que permet practicar habilitats clínicas avançades en un entorn simulat pròxim a la realitat. Els objectius de l'assignatura són que els estudiants siguin capaços de: Demostrar habilitats tècniques i no tècniques per aplicar les cures infermeres bàsiques més freqüents seguint els protocols de l'àmbit hospitalari i primari. Establir una comunicació eficaç amb els pacients, equip sanitari i familiars en un entorn simulat. Actuar, planificar i prioritzar l'actuació en concordança a la situació del cas plantejada. Demostrar fer servir raonament crític a la pressa de decisions i resolució dels casos plantejats. Demostrar habilitats de treball en equip pera a aconseguir un objectiu comú.
Resum: Simulation is an innovative teaching methodology that enables advanced clinical skills to be practiced in a simulated environm The objectives of the course are for students to be able to: - To demonstrate technical and non-technical skills to apply the most frequent basic nu - To establish effective communication with patients, healthcare team and families in a - To act, plan and prioritize action in accordance with the situation of the case raised. - To demonstrate the use of critical reasoning in decision-making and resolution of the - To demonstrate teamwork skills to achieve a common goal. 1.
Resum: La simulación es una metodología docente innovadora que permite practicar habilidades clínicas avanzadas en un entorno simulado próximo a la realidad. Los objetivos de la asignatura son que los estudiantes sean capaces de: - Demostrar habilidades técnicas y no técnicas para aplicar los cuidados enfermeros básicos más frecuentes siguiendo protocolos del ámbito hospitalario y primario. - Establecer una comunicación eficaz con los pacientes, equipo sanitario y familiares en un entorno simulado. - Actuar, planificar y priorizar la actuación en concordancia a la situación del caso planteada. - Demostrar hacer uso del razonamiento crítico en la toma de decisiones y resolución de los casos planteados. - Demostrar habilidades de trabajo en equipo para conseguir un objetivo común.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Infermeria [2500891]
Pla d'estudis: Grau en Infermeria [1468] ; Grau en Infermeria [1469] ; Grau en Infermeria [1470] ; Grau en Infermeria [1471]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 111.1 KB

Anglès
6 p, 108.9 KB

Castellà
6 p, 110.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2021-07-02, darrera modificació el 2023-02-20



   Favorit i Compartir