Infermeria Familiar i Comunitària [106118]
Leyva, Juan
Casino López, Jordi
Gomez Garcia, Daniel
Checa Jiménez, Caterina
Casanovas-Cuellar, Cristina
Téllez Velasco, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Infermeria de Sant Pau
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Infermeria i de Fisioteràpia "Gimbernat"
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT)

Título variante: Family and Community Nursing
Título variante: Enfermería Familiar y Comunitaria
Fecha: 2021-22
Resumen: Conèixer la importància de la família i comunitat en el procés de salut/malaltia. Identificar l'organització de les cures d'infermeria familiar i comunitària. Identificar les competències infermeres en el marc de l'atenció familiar i comunitària. Prendre consciència de la importància de les activitats grupals. Conèixer la importància de l'atenció domiciliària en el marc d'atenció familiar i comunitària. Prendre consciència de la importància de la participació i intervenció comunitària. Valorar la importància de la coordinació de recursos comunitaris. Identificar la importància de les cures familiars i de l'autocura. Dissenyar plans de cures relacionats amb els problemes mes frequents atesos a Atenció Primària. Realitzar tècniques d'infermeria habituals dins l'Atenció Familiar i Comunitària, interpretar-les i actuar en conseqûència.
Resumen: To understand the importance of the family and community in the care process. To identify the organization of community nursing care. To identify nursing competencies within the framework of primary care. To develop an awareness of the importance of group activities. To understand the importance of home care in the primary care setting. To identify the community and its importance in nursing care. To develop an awareness of the importance of participation and community intervention. To value the importance of coordinating community resources. To identify the importance of family care and self-care. To design care plans related to the most frequent problems attended to Primary Care To perform common nursing techniques in Family and Community Care.
Resumen: Conocer la importancia de la familia y comunidad en el proceso de salud / enfermerdad. Identificar la organización de los cuidados de enfermería familiar y comunitaria. Identificar las competencias enfermeras en el marco de la atención familiar y comunitaria. Tomar conciencia de la importancia de las actividades grupales. Conocer la importancia de la atención domiciliaria en el marco de atención familiar y comunitaria. Tomar conciencia de la importancia de la participación e intervención comunitaria. Valorar la importancia de la coordinación de recursos comunitarios. Identificar la importancia de los cuidados familiares y del autocuidado. Diseñar planes de cuidados relacionados con los problemas más frecuentes atendidos en Atención Primaria. Realizar técnicas de enfermería habituales dentro de la Atención Familiar y Comunitaria, interpretarlas y actuar en consecuencia.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Infermeria [2500891]
Plan de estudios: Grau en Infermeria [1468] ; Grau en Infermeria [1469] ; Grau en Infermeria [1470] ; Grau en Infermeria [1471]Català
6 p, 111.7 KB

Anglès
5 p, 109.3 KB

Castellà
6 p, 110.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2021-07-02, última modificación el 2022-06-13   Favorit i Compartir