Idioma II: Japonès Modern [101572]
Mas Lopez, Jordi
Serra Vilella, Alba
Ruiz Morilla, Sandra
Hernandez Garcia, Maria Elena
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Language II: Modern Japanese
Títol variant: Idioma II: Japonés Moderno
Data: 2021-22
Resum: La funció d'aquesta assignatura és ampliar el coneixement d'aspectes bàsics de l'estructura fonètica, morfològica, lèxica, sintàctica, semàntica i pragmàtica de la llengua japonesa, i desenvolupar les destreses comunicatives en àmbits de la vida quotidiana. És essencial assimilar els continguts que s'hi treballen per tal de continuar l'aprenentatge de la llengua japonesa als cursos següents del Grau. Al llarg del semestre, es pararà una atenció especial als usos lingüístics que van lligats al gènere dels parlants.
Resum: The function of this subject is to further students' knowledge of the most basic and essential aspects of the phonetic, morphological, lexical, syntactic, semantic and pragmatic structure of the Japanese language and to continue developing the four basic communication skills. It is essential to assimilate the subject's content to be able to continue learning Japanese in the subsequent academic years. Throughout the semester, special attention will be paid to uses of language that are linked to the gender of speakers.
Resum: La función de esta asignatura es ampliar el conocimiento de aspectos básicos de la estructura fonética, morfológica, léxica, sintáctica, semántica y pragmática de la lengua japonesa, y desarrollar las destrezas comunicativas en ámbitos de la vida cotidiana. Es esencial asimilar los contenidos que se trabajan para continuar el aprendizaje de la lengua japonesa a los cursos siguientes del Grado. A lo largo del semestre, se prestará especial atención a los usos lingüísticos que van ligados al género de los hablantes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Grau d'Estudis de l'Àsia Oriental [2500244]
Pla d'estudis: Grau d'Estudis de l'Àsia Oriental [823] ; Grau d'Estudis de l'Àsia Oriental [842]Català
5 p, 125.2 KB

Anglès
6 p, 114.3 KB

Castellà
6 p, 125.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2021-07-09, darrera modificació el 2021-09-11   Favorit i Compartir