Ous i Ovoproductes [102646]
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes)
Barroeta, Ana Cristina
Grau Noguer, Eduard
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Eggs and Egg Products
Títol variant: Huevos y Ovoproductos
Data: 2021-22
Resum: L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. Els objectius principals són: Identificar la composició, la variabilitat i els factors més importants que afecten la matèria primera. Reconèixer problemes tècnics de caràcter productiu o de matèries primeres. Identificar els processos físics i bioquímics que esdevenen després de la posta i durant la conservació, per a mantenir-ne la qualitat Conèixer els indicadors de frescor i els mitjans més idonis per a mantenir-ne la qualitat. 1 Determinar els processos de conservació i transformació i les modificacions físico-químiques, microbiològiques i sensorials que s'esdevenen. Establir el control de qualitat aplicable a la indústria dels ous i ovoproductes i fonamentar les condicions de producció, transformació, distribució i ús. Diversificar els productes i conèixer l'aprofitament integral de tots els components de l'ou.
Resum: The subject "Eggs and eggproducts" is an optional subject of the "materia "Food Technology" that aims to give an overview of the most important aspects in the production, conservation and transformation of eggs. The main objectives are: Identify the composition, variability and the most important factors that affect the raw material. Recognize technical issues of a productive nature or of raw materials. Identify the physical and biochemical processes that occur after placing and during conservation, in order to maintain their quality Know the indicators of freshness and the most suitable means to maintain their quality. Determine the conservation and transformation processes and the physical-chemical, microbiological and sensory changes that take place. Establish the quality control applicable to the egg and egg products industry and to base the conditions of production, transformation, distribution and use. Diversify the products and know the integral use of all components of the egg.
Resum: La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. Los objetivos principales son: Identificar la composición, la variabilidad y los factores más importantes que afectan a la materia prima. Reconocer problemas técnicos de carácter productivo o de materias primas. Identificar los procesos físicos y bioquímicos que se convierten después de la puesta y durante la conservación, para mantener la calidad Conocer los indicadores de frescura y los medios más idóneos para mantener su calidad. Determinar los procesos de conservación y transformación y las modificaciones físico-químicas, 1 Determinar los procesos de conservación y transformación y las modificaciones físico-químicas, microbiológicas y sensoriales que ocurren. Establecer el control de calidad aplicable a la industria de los huevos y ovoproductos y fundamentar las condiciones de producción, transformación, distribución y uso. Diversificar los productos y conocer el aprovechamiento integral de todos los componentes del huevo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Veterinària [2502445] ; Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955] ; Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 113.3 KB

Anglès
7 p, 112.6 KB

Castellà
7 p, 112.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2021-07-09, darrera modificació el 2023-01-21



   Favorit i Compartir