Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963]
Rodríguez Jerez, José Juan
Ripolles Avila, Carolina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Ready-to-eat Foods and Catering
Títol variant: Comidas Preparadas y Restauración Colectiva
Data: 2021-22
Resum: 1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. 4. Demostrar que coneix els diferents equipaments utilitzables a en restauració col·lectiva. 5. Interpretar la composició nutricional dels plats elaborats i el seu paper en la salut dels individus. 6. Discriminar la informació rellevant en matèria de seguretat dels aliments. 7. Analitzar els efectes i la influència de la tecnologia en el valor nutricional dels aliments.
Resum: 1. Describe the fundamental concepts, the historical foundations and the bibliographic bases. 2. Demonstrate that you know the fundamental bases in the hygienic design of the installations. 3. Identify the different systems of evaluation of food safety applied to the installations. 4. Show that you know the different equipments usable in collective restoration. 5. To interpret the nutritional composition of the elaborate dishes and their role in the health of individuals. 6. Discriminate relevant information regarding food safety. 7. Analyze the effects and influence of technology on the nutritional value of foods.
Resum: 1. Describir los conceptos fundamentales, los fundamentos históricos y las bases bibliográficas. 2. Demostrar que conoce las bases fundamentales en el diseño higiénico de las instalaciones. 3. Identificar los diferentes sistemas de evaluación de la seguridad alimentaria aplicadas a las instalaciones. 4. Demostrar que conoce los diferentes equipamientos utilizables a en restauración colectiva. 5. Interpretar la composición nutricional de los platos elaborados y su papel en la salud de los individuos. 6. Discriminar la información relevante en materia de seguridad de los alimentos. 7. Analizar los efectos y la influencia de la tecnología en el valor nutricional de los alimentos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Veterinària [2502445] ; Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955] ; Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 105.2 KB

Anglès
5 p, 104.2 KB

Castellà
5 p, 104.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2021-07-09, darrera modificació el 2023-01-21



   Favorit i Compartir