Didàctica de la Música en l'Etapa d'Educació Infantil II [104076]
Viladot Vallverdú, Laia
Pino Hoyos, Angela María
Aguiar Marqués, Mireia
Farres Llobet, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Music Teaching in Early Childhood Education II
Additional title: Didáctica de la Música en la Etapa de Educación Infantil II
Date: 2021-22
Abstract: Contextualització: L'assignatura mostrarà el destacat paper que la música hauria de desenvolupar en l'etapa d'educació infantil, així com l'aportació de models i recursos per a aquesta etapa. L'assignatura, tot i posar l'accent en la formació didàctica, contempla també la formació musical i cultural dels estudiants com a base necessària per a la pràctica docent de qualitat. Objectius formatius: Desenvolupar habilitats i coneixements que permetin descobrir, conèixer i gaudir de la música, i fer-ne 1 Desenvolupar habilitats i coneixements que permetin descobrir, conèixer i gaudir de la música, i fer-ne ús en la tasca docent. Desenvolupar recursos que promoguin aprenentatges diversos a l'entorn del fet musical, concretament en els àmbits d'audició, creació i interpretació. Adquirir criteris entorn la música en els primers anys de vida com a aspecte fonamental de la comunicació i com a eina imprescindible en l'àmbit educatiu. Observar i analitzar experiències musicals en infants de 0-6 anys per tal de comprendre l'aportació de la música en el seu desenvolupament (a nivell comunicatiu, cultural, artístic,. . . ). Dissenyar, aplicar i avaluar propostes musicals.
Abstract: Presentation: The aim of this subject is to show the importance of music education in early childhood while giving adequate resources and models. Although emphasising the didactic training, the musical and cultural training of the students will be taken into account as a foundation of a good teacher's training. Goals: - To develop abilities and knowledge to discover, understand and enjoy music and to use it in the classrooms - To develop resources that ensure different music education learning situations - To acquire criteria on early childhood music education as a foundation of communication and as a basic learning tool - To observe and analyse musical experiences of 0 to 6 year-old-children in order to understand the role of music in their development - To design, implement and evaluate musical activities 1.
Abstract: Contextualitzación: La asignatura mostrará el destacado papel que la música tendría que tener en la etapa de educación infantil, así cómo la aportación de modelos y recursos para esta etapa. La asignatura, a pesar de poner el acento en la formación didáctica, contempla también la formación musical y cultural de los estudiantes como base necesaria para la práctica docente de calidad. Objectivos formativos: Desarrollar habilidades y conocimientos que permitan descubrir, conocer y disfrutar de la música, y utilizarla en la tarea docente. Adquirir recursos que promuevan aprendizajes diversos en torno al hecho musical. 1 Adquirir recursos que promuevan aprendizajes diversos en torno al hecho musical. Adquirir criterios en torno a la música en los primeros años de vida como aspecto fundamental de la comunicación i como herramienta imprescindible en el ámbito educativo. Observar y analizar experiencias musicales en niños y niñas de 0-6 años por tal de comprender la aportación de la música en su desarrollo (a nivell comunicativo, cultural, artístico,. . . ). Diseñar, aplicar y evaluar propuestas musicales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Educació Infantil [2500797]
Study plan: Grau en Educació Infantil i Grau en Educació Primària [1283] ; Grau en Educació Infantil i Grau en Educació Primària [1363] ; Grau en Educació infantil [847]Català
5 p, 108.7 KB

Anglès
5 p, 107.0 KB

Castellà
5 p, 107.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2021-07-09, last modified 2021-07-23   Favorit i Compartir