Pràctiques Externes [104153]
Libano Beristain, Arantza
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Título variante: Work Placement
Título variante: Prácticas Externas
Fecha: 2021-22
Resumen: Els principals objectius de l'assignatura Pràctiques Externes són: a) Contribuir a la formació integral de l'alumnat complementant l'aprenentatge teòric i pràctic. b) Facilitar el coneixement de la metodologia de treball adequada a la realitat professional de qualsevol àmbit jurídic. c) Afavorir el desenvolupament de competències tècniques, metodològiques, personals i participatives. d) Obtenir una experiència pràctica que faciliti la inserció en el mercat de treball i millori la seva ocupabilitat. e) Afavorir els valors de la innovació, la creativitat i l'emprenedoria.
Resumen: The main objectives of the course External Internships are: a) To contribute to the integral formation of the student complementing the theoretical and practical learning. b) To facilitate the knowledge of the working methodology appropriate to the professional reality of any legal f i e l d . c) To promote the development of technical, methodological, personal and participatory skills. d) To obtain practical experience to facilitate their integration into the labour market and improve their future e m p l o y a b i l i t y . e) To promote the values of innovation, creativity and entrepreneurship.
Resumen: Los principales objetivos de la asignatura Prácticas Externas son: a) Contribuir a la formación integral del alumnado complementando el aprendizaje teórico y práctico. b) Facilitar el conocimiento de la metodología de trabajo adecuada a la realidad profesional de cualquier ámbito jurídico. c) Favorecer el desarrollo de competencias técnicas, metodológicas, personales y participativas. d) Obtener una experiencia práctica que facilite la inserción en el mercado de trabajo y mejore su ocupabilidad futura. e) Favorecer los valores de la innovación, la creatividad y el emprendimiento.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Dret [2500786]
Plan de estudios: Grau en Ciència Política i Gestió Pública i Grau en Dret [1209] ; Grau en Criminologia i Grau en Dret [1284] ; Grau en Dret i Grau en Relacions Laborals [1285] ; Grau en Criminologia i Grau en Dret [1411] ; Grau en Dret [949]Català
4 p, 104.3 KB

Anglès
4 p, 103.5 KB

Castellà
4 p, 104.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2021-07-09, última modificación el 2021-07-25   Favorit i Compartir