Segona Llengua Estrangera IV, Alemany [104617]
Fritsche, Robert
Prause, Ute
Auracher, Eva Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Títol variant: Second Foreign Language IV, German
Títol variant: Segunda Lengua Extrangera IV, Aleman
Data: 2021-22
Resum: Objectius de coneixement L'estudiant adquireix un seguit de coneixements lingüístics reflectits en el punt "Continguts" d'aquest document. A més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'escrita, de manera que al final d'aquest primer curs ha de ser capaç de: 1. Emprar en la seva comunicació un ventall de conjuncions de subordinades del nivell A2/B1. 1 del Marc de referència. 2. Distingir i utilitzar temps verbals complexos (A2/B1. 1) com ara la veu passiva, el plusquamperfet, el condicional del passat (Konjunktiv II). 3. Fer un ús avançat de preposicions de temps i de lloc. 4. Reconèixer i emprar connectors dobles, com ara entweder. . . oder. 5. Declinar adjectius atributius. 6. Atendre clients en l'àmbit del turisme (recepció, restaurant, oficina de turisme) amb l'enfocament de la comunicació verbal (expressió oral i comprensió oral). 7. Llegir i redactar comunicacions escrites formals dins l'àmbit del turisme. Objectius d'habilitats Al final del curs, l'estudiant ha d'haver aconseguit el següent: 1. Començar a desenvolupar un grau de precisió (en gramàtica, ús de lèxic, registre, etc. ) i fluïdesa 1 1. Començar a desenvolupar un grau de precisió (en gramàtica, ús de lèxic, registre, etc. ) i fluïdesa (velocitat en la producció, habilitat per expressar idees i desenvolupar el discurs), tant en l'expressió escrita com en l'oral, equivalent a un nivell A2+/B1. 1 del Marc europeu comú de referència. 2. Ampliar la capacitat d'aplicar estratègiques i habilitats per comprendre textos i escrits reals a l'entorn del turisme. 3. Ampliar la capacitat d'aplicar estratègies per continuar aprenent de manera autònoma fora de l'aula. 4. Ampliar la capacitat d'utilitzar material de consulta necessari per a l'aprenentatge de llengües: en xarxa, etc.
Resum: Content objectives Students acquire the language content described in section "Content" of this document. They also develop communicative competences in oral and written interaction, being able to do the following at the end of the course. 1. Use a range of subordinate conjunctions at level A2/B1. 1 in communicative situations. 2. Distinguish between and use complex verb forms (A2/B1. 1), such as the passive voice, the pluperfect, and the past conditional (Konjunktiv II). 3. Use prepositions of time and place at a more advanced level. 4. Recognise and use double connectors, such as entweder. . . oder. 5. Decline attributive adjectives. 6. Deal with clients in a tourism context, such as the reception, restaurant, or tourist office (speaking and listening). 7. Read and write formal texts related to tourism. Skills objectives At the end of the course students should have achieved the following. 1. Begin to develop a degree of accuracy (in grammar, pronunciation, use of vocabulary, register, etc. ) and fluency (speed of production, ability to express ideas and construct discourse), in both speaking and writing, corresponding to level A2+/B1. 1 of the Common European Framework of Reference for 1 1. and writing, corresponding to level A2+/B1. 1 of the Common European Framework of Reference for Languages. 2. Make further progress in applying strategies and skills to understand real texts related to tourism. 3. Make further progress in applying strategies to continue learning independently outside the classroom. 4. Make further progress in using the reference materials needed in language learning, such as those found online.
Resum: Objetivos de conocimiento El estudiante adquiere una serie de conocimientos lingüísticos reflejados en el punto "Contenido" de este documento. Además, desarrolla competencias comunicativas tanto en la interacción oral como en la escrita, de manera que al final de este primer curso debe ser capaz de: 1. Utilizar en su comunicación un abanico de conjunciones de subordinadas del nivel A2/B1. 1 del Marco de referencia. 2. Distinguir y utilizar tiempos verbales complejos (A2/B1. 1) como la voz pasiva, el pluscuamperfecto, el condicional del pasado (Konjunktiv II). 3. Hacer un uso avanzado de preposiciones de tiempo y de lugar. 4. Reconocer y utilizar conectores dobles, como entweder. . . oder. 5. Declinar adjetivos atributivos. 6. Atender clientes en el ámbito del turismo (recepción, restaurante, oficina de turismo) con el enfoque de la comunicación verbal (expresión oral y comprensión oral). 7. Leer y redactar comunicaciones escritas formales dentro del ámbito del turismo. Objetivos de habilidades Al final del curso, el estudiante debe haber conseguido lo siguiente: 1. Empezar a desarrollar un grado de precisión (en gramática, uso de léxico, registro, etc. ) y fluidez 1 1. Empezar a desarrollar un grado de precisión (en gramática, uso de léxico, registro, etc. ) y fluidez (velocidad en la producción, habilidad para expresar ideas y desarrollar el discurso), tanto en la expresión escrita como en el oral, equivaliendo a un nivel A2+/B1. 1 del Marco común europeo de referencia. 2. Ampliar la capacidad de aplicar estrategias y habilidades para comprender textos y escritos reales en torno al turismo. 3. Ampliar la capacidad de aplicar estrategias para seguir aprendiendo de manera autónoma fuera del aula. 4. Ampliar la capacidad de utilizar el material de consulta necesario para el aprendizaje de lenguas: en línea,etc.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Turisme [2500894]
Pla d'estudis: Grau en Turisme [1345] ; Grau en Turisme [820]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
8 p, 115.5 KB

Anglès
8 p, 114.1 KB

Castellà
8 p, 114.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2021-07-09, darrera modificació el 2023-01-21



   Favorit i Compartir