Expressió Gràfica [106046]
Gil Escuin, Manuel Angel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Graphic Design
Títol variant: Expresión Gráfica
Data: 2021-22
Resum: L'objectiu de l'assignatura d'Expressió Gràfica és preparar l'alumnat envers la confecció i interpretació dels documents gràfics necessaris per a l'exercici de la seva activitat professional. La descripció de peces mecàniques, esquemes d'instal·lacions de laboratoris i plantes industrials, etc. Amb aquesta finalitat es pretén donar-li a conèixer els sistemes i tècniques de representació més adients a cada cas. S'introduiran els conceptes bàsics de dibuix, normalització i presentació Es prestarà especial atenció a l'aplicació de les tècniques de representació assistides per ordinador, amb un desenvolupament paral·lel de les capacitats d'interpretació espacial. Així s'introduirà a l'alumnat a la feina en dues dimensions amb el programari específic seleccionat (autocad) i se li proporcionaran eines i funcions per avançar en el coneixement del programari especificat.
Resum: The objective of the Graphic Expression subject is to prepare students so they can compose and interpret the necessary graphic documents to carry out their professional activity. The description of mechanical parts, laboratory facilities schemes and industrial plants, etc. For this purpose, the intention is to give you the knowledge about the systems and techniques of representation most appropriate to each case. The basic concepts of drawing, normalization and presentation will be introduced. Special attention will be given to the application of computer-assisted representation techniques, with a parallel development of spatial interpretation capabilities. Students will be introduced to work in two dimensions with the specific software selected (autocad) and will be provided with tools and functions to advance their knowledge of the specified software.
Resum: El objetivo de la asignatura de Expresión Gráfica es preparar al alumnado para la confección e interpretación de los documentos gráficos necesarios para el ejercicio de su actividad profesional. La descripción de piezas mecánicas, esquemas de instalaciones de laboratorios y plantas industriales, etc. Con esta finalidad se pretende darle a conocer los sistemas y técnicas de representación más adecuadas a cada caso. Se prestará especial atención a la aplicación de las técnicas de representación asistidas por ordenador, con un desarrollo paralelo de las capacidades de interpretación espacial. Así se introducirá al alumnado al trabajo en dos dimensiones con el software específico seleccionado (autocad) y se le proporcionaran herramientas y funciones para avanzar en el conocimiento del software especificado.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Enginyeria Química [2500897]
Pla d'estudis: Grau en Enginyeria Química [1461]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 104.6 KB

Anglès
5 p, 103.2 KB

Castellà
5 p, 103.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2021-07-09, darrera modificació el 2023-01-21



   Favorit i Compartir