Producció d'Aliments Ecològics [103258]
Plaixats i Boixadera, Josefina
Albanell Trullas, Elena
Sala Pallarés, Roser
Such Martí, Francesc Xavier
Izquierdo Tugas, Dolors
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Organic Food Production
Additional title: Producción de Alimentos Ecológicos
Date: 2021-22
Abstract: Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. Els objectius formatius concrets són: 1. - Aprofundir en els fonaments i principis de la producció agrícola i ramadera ecològiques i la seva importància ambiental i socioeconòmica. 2. - Conèixer la pràctica del cultiu i conservació de les principals espècies vegetals per alimentació humana i animal. 3. - Comprendre els fonaments científics de la sanitat i benestar animal i la seva relació amb la producció ecològica. 4. - Conèixer els sistemes d'avaluació de la qualitat dels productes ecològics. 1 4. - Conèixer els sistemes d'avaluació de la qualitat dels productes ecològics. 5. - Conèixer les normatives vigents de producció i comercialització dels productes agraris ecològics i els procediments de certificació a Catalunya i a la Unió Europea.
Abstract: Optional subject of 4th course that develops the scientific knowledge and the necessary techniques to achieve a sustainable agricultural activity, respectful with the environment and that allows to obtain food products in accordance with the requirements of consumers and the current agri-food industry, taking into account the legal framework of organic production. The specific training objectives are: 1. - Deepening in the principles of ecological agricultural and livestock production and its environmental and socioeconomic importance. 2. - To know the practice of the cultivation and conservation of the main vegetable species for human and animal nutrition. 3. - Understand the scientific basis of animal health and welfare and its relationship with organic production. 4. - To know the systems of evaluation of the quality of the ecological products. 1 5. - To know the current regulations on the production and commercialization of organic agricultural products and the certification procedures in Catalonia and the European Union.
Abstract: Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. Los objetivos formativos concretos son: 1. - Profundizar en los fundamentos y principios de la producción agrícola y ganadera ecológicas y su importancia ambiental y socioeconómica. 2. - Conocer la práctica del cultivo y conservación de las principales especies vegetales para alimentación humana y animal. 3. - Comprender los fundamentos científicos de la sanidad y bienestar animal y su relación con la producción ecológica. 4. - Conocer los sistemas de evaluación de la calidad de los productos ecológicos. 1 4. - Conocer los sistemas de evaluación de la calidad de los productos ecológicos. 5. - Conocer las normativas vigentes de producción y comercialización de los productos agrarios ecológicos y los procedimientos de certificación en Cataluña y en la Unión Europea.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 110.3 KB

Anglès
6 p, 109.3 KB

Castellà
6 p, 110.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2021-07-16, last modified 2023-08-31



   Favorit i Compartir