Study of possible synergies between natural extracts and organic acids to improve the microbiological quality of feed
Martínez i Daunis, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2021
Descripció: 1 pag.
Nota: Pòster
Nota: Juny
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]
Document: Treball final de grau
Àrea temàtica: Veterinària
Matèria: Higiene alimentària ; Additius alimentaris ; Àcids orgànics ; Compostos orgànics ; Aliments ; Microbiologia



1 p, 2.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2021-07-27, darrera modificació el 2025-03-29



   Favorit i Compartir